ENTERTAINMENT

Το τραγούδι που η Britney Spears απέρριψε λόγω του Justin Timberlake

Kαι το τραγούδι που μιλούσε για εκείνη, αλλά η εταιρεία της δεν ήθελε να το κυκλοφορήσει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το τραγούδι που η Britney Spears απέρριψε λόγω του Justin Timberlake

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears στο The Woman in Me λέγεται ότι καταστρέφουν πολλά αφηγήματα που νομίζαμε πως γνωρίζουμε, καθώς το βιβλίο περιγράφει πολλές ιστορίες με τον Justin Timberlake και άλλους διάσημους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2003, η Αγγλίδα τραγουδίστρια Rachel Stevens κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της σινγκλ, Sweet Dreams My L.A. Ex, το οποίο γράφτηκε αρχικά για την Spears από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Cathy Dennis, η οποία εμπνεύστηκε από το Cry Me a River του Timberlake.

Η Britney το απέρριψε παρά το γεγονός ότι ήταν ένα ενθαρρυντικό τραγούδι.

Χρειάστηκαν μήνες πριν ο δημιουργός του Touch Me βρει έναν νέο τραγουδιστή. Μόλις το έκανε, η Stevens ηχογράφησε το τραγούδι, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη διάλυση του ποπ γκρουπ της, S Club 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς, ήταν μόνο μια εμπορική επιτυχία στην Αγγλία, κάνοντας ντεμπούτο στο νούμερο 2 στο UK Singles Chart.

Δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Δεκέμβριο του 2004, δύο χρόνια πριν βγει το Cry Me a River, η Spears παρέδωσε στο χέρι το κομμάτι της, Mona Lisa στον KIIS FM χωρίς να ενημερώσει την εταιρεία της.

Αποφασισμένη να πάρει πίσω τη φημη της και να πει την ιστορία από τη δική της μεριάη Brit ζήτησε από τον σταθμό να παίξει το demo της. Το παρουσίασε μάλιστα ζωντανά στον αέρα. Οι στίχοι έλεγαν:

«Κοιτάξτε, όλοι την ήξεραν / την ήξεραν, τόσο καλά /Τώρα αναλαμβάνω / να την απαλλάξω από το ξόρκι της / Είναι αξέχαστη / Ήταν ένας θρύλος αν και eίναι κάπως θλιβερό / Eκείνος έφυγε και είναι κάπως δύσκολο να το πιστέψει κανεις/ Καιρός να τον αφήσω να φύγει...».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 274 / position2: 552
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb