ΕΞΟΔΟΣ

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται στην Κηφισιά!


Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2023
Το Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται στην Κηφισιά!

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από τον ερχομό της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, χαράς, ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα τη μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με τη συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και παιχνίδια για παιδιά και νέους, meet & street food markets θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με ελεύθερη συμμετοχή.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στο Άλσος της Κηφισιάς (πάρκο έναντι του σταθμού ηλεκτρικού "Κηφισιά"), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τις 11:30 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε! 

Με την υποστήριξη της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 323 / position2: 665
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb