ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα η Jennifer Love Hewitt

Δες την ηθοποιό στα 44 της

Πώς είναι σήμερα η Jennifer Love Hewitt
Collage

Η Jennifer Love Hewitt, γεννημένη στις 21 Φεβρουαρίου 1979, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι περισσότερο γνωστή για την ερμηνεία της ως "Sarah Reeves" στην τηλεοπτική σειρά της Fox, Party of Five (1995-1999) και ως "Julie James" στις ταινίες I Know What You Did Last Summer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Μάιο του 2018, ο παραγωγός του επιτυχημένου δράματος 9-1-1 της Fox, Ryan Murphy, έκανε μια εκπληκτική ανακοίνωση. «Θα φέρουμε μερικά νέα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου ενός που όλοι γνωρίζετε και αγαπάτε αλλά δεν έχετε δει εδώ και καιρό, την απίστευτη Jennifer Love Hewitt», αποκάλυψε ο παραγωγός στους διαφημιστές στην παρουσίαση του Fox Upfront.

Αυτό θα σηματοδοτούσε τον πρώτο νέο ρόλο της διάσημης ηθοποιού, από τότε που πρωταγωνίστησε στο Criminal Minds το 2015. Έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της κατά την πρεμιέρα της σεζόν της σειράς τον Σεπτέμβριο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες φωτογραφίες της ηθοποιού όπως είναι σήμερα, χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Είναι σχεδόν αγνώριστη και δε θυμίζει σε τίποτα τη γλυκιά, καστανή μικρούλα που γνωρίσαμε στα 90ς μέσα από τις ταινίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 149 / position2: 734
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb