ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με πληρωμή Instagram και Facebook στην Ελλάδα ‑ Η συνδρομητική και δωρεάν εκδοχή

Θα υπάρχουν δύο πακέτα για να πληρώσει κάποιος
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2023
Με πληρωμή Instagram και Facebook στην Ελλάδα ‑ Η συνδρομητική και δωρεάν εκδοχή

Με πληρωμή πλέον θα γίνεται η πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις σε Instagram και Facebook τόσο στην Ελλάδα όσο και στη υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνονται αποκλειστικά συνδρομητικές οι δύο δημοφιλείς εφαρμογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσημη σελίδα της Meta αναφέρει ότι υπάρχουν συνολικά τρία πακέτα, τα δύο επί πληρωμή και το ένα δωρεάν, με τις αλλαγές να ξεκινούν σταδιακά από τον Νοέμβριο και μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους να έχουν επεκταθεί σε όλες τις χώρες και τους χρήστες.

Αν κάποιος κάνει εγγραφή μέσω browser θα πληρώσει 9,99 ευρώ, ενώ αν κάνει εγγραφή μέσω iOS ή Android θα δώσει 12,99 ευρώ, λόγω των χρεώσεων που θέτουν Apple και Google.

Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024, θα ισχύει μια πρόσθετη χρέωση 6 ευρώ (για εγγραφή μέσω browser) και 8 ευρώ (για εγγραφή μέσω iOS ή Android) για κάθε επιπλέον λογαριασμό που αναφέρεται στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντούτοις, όσοι δεν θέλουν να πληρώσουν, μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κανονικά τις εφαρμογές, αλλά θα εξακολουθήσουν να παρακολουθούν διαφημίσεις και ειδικά εξατομικευμένες, δηλαδή θα προορίζονται για τους ίδιους, με αποτέλεσμα να έχει παραχθεί από τα δεδομένα τους, που κρατάει η εταιρεία, αναφέρει το Business Insider.

Σημειώνεται, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ανακοινώσει στη Meta να να μην χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για στοχευμένες διαφημίσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία έβγαζε χρήματα, τα οποία κέρδιζε από κόσμο που δεν εργάζονταν για λογαριασμό της.

Η Meta λοιπόν, ανακοίνωσε χρήστες δύο ταχυτήτων, αφού όσοι επιλέξουν να χρησιμοποιούν δωρεάν τις εφαρμογές, λαμβάνουν επίσημα υπόψιν ότι η εταιρεία θα αντλήσει τα δεδομένα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 258 / position2: 788
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb