Ο Νίκος Παππάς απαντά για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Ας τις αφήσει τις απειλές σε εμένα, είναι άλλη… πίστα αυτή»

Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα.

Δημοσίευση ΟΚΤ 28, 2023
Ο Νίκος Παππάς απαντά για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Ας τις αφήσει τις απειλές σε εμένα, είναι άλλη… πίστα αυτή»

Ο Νίκος Παππάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα μετά τα όσα ανέφερε ο γνωστός καλαθοσφαιριστής στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Η τοποθέτηση έγινε για άλλο λόγο και θα χρειαστεί να το αποσαφηνίσω. Ίσως ο κόσμος που απευθυνόμουν να μην είναι τόσο έξυπνος και οξυδερκής. Το οξύμωρο είναι ότι ανέφερα τον Λιάγκα γιατί είναι μία εκπομπή που έχω κάνει δηλώσεις κανα δύο φορές. Ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Μίλησα για όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στον Κασσελάκη και αν έφαγε τυρόπιτα κουρού. Πού είναι η τοποθέτησή τους για τόσο σημαντικά θέματα;» είπε αρχικά. Δεν μπορώ την υποκρισία των καναλιών και των εκπομπών. Δεν θα τσακωθώ με τον Λιάγκα, λες και το έχω ανάγκη. Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Έχουμε και τα ίδια στέκια και μπορούμε να κάνουμε μία κουβέντα από κοντά» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

«Αν θέλει ας υψώσει τη φωνή του. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Είπε για μηνύσεις… Ας τις αφήσει τις απειλές σε εμένα, είναι άλλη πίστα αυτή. Ήθελα να το αποσαφηνίσω γιατί πολλές φορές ο κόσμος δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη και ευφυία να καταλάβει οποιαδήποτε τοποθέτηση γίνεται. Ελπίζω να κατάλαβε ο άνθρωπος τι εννοούσα. Έχει το πλεονέκτημα να έχει μία τρίωρη εκπομπή, να ξεσπά και να λέει ό,τι θέλει. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Δεν ξέρω αν θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, μπορεί να πάει Κυριακή και να τα πει κάπου. Το όνομά του το χρησιμοποίησα μόνο για να πω τον καημό μου και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλουν αυτού του είδους τα θέμα και όχι τα σημαντικά» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb