ENTERTAINMENT

Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

«Με τους συνεργάτες μου ήμουν πάντα καθαρός και ωραίος»

Δημοσίευση ΟΚΤ 27, 2023
Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, 26/10, ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης έχασε σε πλειστηριασμό την πολυτελή του βίλα στη Γλυφάδα, με τον ίδιο να ξεσπάει σε σχετικές δηλώσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ακούγοντας τα όσα είχαν να πουν για αυτόν παλιοί του φίλοι και συνεργάτες.

«Ανοίχτηκα στις δουλειές μου πολύ. Ήθελα να φτιάξω, είχα το δαιμόνιο μέσα μου. Η δουλειά μου πήγαινε καλά μέχρι που ήρθε το μνημόνιο. Τότε φτάσαμε να δουλεύουμε 1,5 μέρα τη βδομάδα. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά. Τουλάχιστον με τους συνεργάτες μου ήμουν πάντα καθαρός και πάντα ωραίος και δεν χρωστάω μια δραχμή», ανέφερε αρχικά ο ίδιος, μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του, μεταξύ αυτών η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ελένη Φιλίνη, και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 291 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb