Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Λιάγκα στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Μην με ξανά παίξετε»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2023
Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Λιάγκα στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Μην με ξανά παίξετε»

Αγανακτισμένος φάνηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο παρουσιαστής του Ant1 το πρωί της Πέμπτης (26/10) απηύθυνε έκκληση προς όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές όχι μόνο να μην ξανασχοληθούν μαζί του αλλά να μην ξανά παίξουν οποιοδήποτε θέμα τον αφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τι αμάρτημα έκανα πάλι και διχάστηκε η ελληνική τηλεόραση;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και στην συνέχεια αναφερόμενος στην τοποθέτηση που έκανε χθες για την Κατερίνα Ζαρίφη που μέτρησε τις διαστάσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον «αέρα» πρόσθεσε: « Δεν ήταν αστείο το απόσπασμα με τη Ζαρίφη και τον Αλεξάνδρου. Ήταν κακό. Αυτό όμως, δεν ήταν μομφή για την Κατερίνα. Γιατί είδα τίτλους που έλεγαν “Λιάγκας εναντίον Κατερίνας”.

Είπα και το κόβουν αυτό, ότι η Κατερίνα είναι ένας υπεραταλαντούχος άνθρωπος και την έχω δει στο θέατρο. Πραγματικά είναι εξαιρετική, της έχω προτείνει στο παρελθόν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε ξανά: «Και η εκπομπή της για τα δεδομένα του Open κάνει 7% και είναι μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της δίνει μία ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι. Αυτό δεν το χρειαζόταν. Δεν σημαίνει ότι ακυρώνω έναν άνθρωπο και ότι έχω μία κόντρα και νέο beef. Μην τρελαθούμε τώρα. Για ποιον λόγο να διχαστεί η ελληνική τηλεόραση;».

«Και να κάνω μία πρόταση, το λέω ειλικρινά. Να μου κάνουν μία χάρη οι εκπομπές: να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω. Βλέπω κάποιους που έχουν μία λογική που λέει «πάλι με αυτούς θα ασχοληθούν;», γιατί ασχολούνται; Τους ζήτησα εγώ; Πήρα εγώ κανέναν τηλέφωνο; Κάνω δημόσια έκκληση, να μην με ξαναπαίξετε!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 431 / position2: 880
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb