ENTERTAINMENT

«Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος...» ‑ Με το μέρος Λιάγκα η Ελεονώρα Μελέτη

Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2023
«Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος...» ‑ Με το μέρος Λιάγκα η Ελεονώρα Μελέτη

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη "Οδός Ζαρίφη 2" και τα αιχμηρά του σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη, μαζί με τους συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 26/10. Η παρουσιάστρια εν μέρει πήρε το μέρος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Θανάσης Πάτρας μπήκαν σε μία μικρή διαφωνία.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την "κόντρα" Λιάγκα - Ζαρίφη
«Σε αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος αυτό... Εσείς δηλαδή γελάσατε με αυτό; Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας θα τον είχαμε σταυρώσει», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχε κάνει κάτι αντίστοιχο ο Γιώργος με μία αποτρίχωση στο Πρωινό. Τρεις εβδομάδες πελεκούσαμε τον Γιώργο, γιατί υπήρχε ένα μοντέλο και του έκαναν αποτρίχωση live και είχε πει εκείνος ένα αστείο που ήταν χοντροκομμένο, τον είχαμε πελεκήσει πραγματικά», επισήμανε με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει από τον Γιώργο. Είναι άλλη εκπομπή, είναι άλλη σήμανση, είναι άλλα, άλλα, άλλα... Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Εγώ αυτό που έχω βαρεθεί να ακούω στην τηλεόραση είναι ότι ο ένας κάνει σάτιρα, γιατί σατιρική είναι η εκπομπή της Ζαρίφη, μπορεί να ήταν κακόγουστο αυτό, αλλά είναι σατιρικού περιεχομένου αυτό που έκανε, δεν είναι ένα πρωινό στο οποίο θα βγει...», κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σε αυτό που είδα δεν γέλασα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Λιάγκα και Ζαρίφη

«Μαλώστε πιο συχνά να παίρνουμε αποσπάσματα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζαρίφη για την πρεμιέρα της ''Οδός Ζαρίφη 2'' και τα αρνητικά σχόλια

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 1815 / position2: 2546
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb