ENTERTAINMENT

Eurovision 2024: Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για την Μαρίνα Σάττι

«Εισακούστηκαν οι προσευχές μας επιτέλους»
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 25, 2023
Eurovision 2024: Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για την Μαρίνα Σάττι

Την έκπληξη έκανε η ΕΡΤ με τη συμμετοχή της Σάττι - «Δεν το πιστεύω!!! Πάμε για νίκη!!!» - «Στηρίζω φουλ τη φετινή μας συμμετοχή» - «Ακόμα τσιρίζω»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την έκπληξη έκανε η ΕΡΤ και όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό αέρα της κρατικής τηλεόρασης, μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το συζητάμε χρόνια»
«Ήταν κάτι που το συζητάγαμε εδώ και κάποια χρόνια, δεν ήταν ο καιρός να συμβεί πριν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα.

Είναι η τρίτη χρονιά που το συζητάμε με αυτή τη διοίκηση της ΕΡΤ. Νιώθω ότι μπορώ να το διαχειριστώ φέτος. Όπως το φαντάζομαι είναι σαν τα ταξίδια που κάνουμε και τραγουδάμε σε άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν συνεχίσω να το βλέπω έτσι, ανυπομονώ. Στη μαμά μου δεν το έχω πει, σήμερα (σ.σ χθες) θα το μάθει. Στον αδελφό μου το έχω πει και στον δάσκαλο του τραγουδιού. Θα κάνουμε τριπλά μαθήματα!

Δεν υπάρχει τραγούδι, έχουμε διάφορες ιδέες, έχω και κάποια δικά μου, είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος. Η ΕΡΤ έχει δώσει στοιχεία που οι δημιουργοί μπορούν να δώσουν τις προτάσεις τους» ανέφερε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω φουλ όρεξη για δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 266 / position2: 1741
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb