ΥΓΕΙΑ

Νιώθεις φουσκωμένη; Υπάρχει ένα θαυματουργό μασαζ που σε σώζει στα 5 λεπτά

Κάντο όποτε αισθάνεσαι υπερβολικά φουσκωμένη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Νιώθεις φουσκωμένη; Υπάρχει ένα θαυματουργό μασαζ που σε σώζει στα 5 λεπτά
Cottonbro

Έχετε πιει τσάι, έχετε καταπιεί τα συμπληρώματα και έχετε δοκιμάσει ακόμη και κάποιες στοχευμένες ασκήσεις, αλλά κατά κάποιο τρόπο το φούσκωμα συνεχίζει να υπάρχει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές φορές χρειάζεστε απλώς λίγη ανακούφιση, και ευτυχώς, μπορεί να έχουμε τη λύση: ένα 5λεπτο μασάζ στο σπίτι, με την ευγενική προσφορά της Δρ Lindsey Schmidt.

«Το κύριο όφελος του μασάζ debloat είναι η τόνωση της κινητικότητας του εντέρου (πέψη), η οποία βοηθά με τις κινήσεις του εντέρου και το φούσκωμα», λέει ο Δρ Lindsey.

«Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν λεμφική αποσυμφώρηση, μείωση του πρηξίματος κάτω από την κοιλιά, συναισθηματική απελευθέρωση και ανακούφιση από τις κράμπες της περιόδου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Not bad, right? 

Δείτε πώς γίνεται:

  • Χρησιμοποιώντας ένα λάδι σώματος, ξεκινήστε από το επάνω αριστερό μέρος του στομάχου σας και γλιστρήστε προς τα κάτω αριστερά χρησιμοποιώντας ελαφριά έως μέτρια πίεση. Επαναλάβετε αυτό δύο έως τρεις φορές.
  • Κάντε το και από το επάνω δεξί μέρος προς τα κάτω.Επαναλάβετε δύο με τρεις φορές.
  • Κάντε επίσης αρκετές κυκλικές κινήσεις.
  • Η Δρ Lindsey σημειώνει ότι το κοιλιακό μασάζ πρέπει να γίνεται «απαλά και προσεκτικά» και θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία σας. 

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το μασάζ μπορεί να γίνει καθημερινά, εάν το επιθυμούν, αλλά η Δρ Lindsey συνήθως προτείνει να το κάνεις χαλαρά στο κρεβάτι δύο έως τέσσερις φορές την εβδομάδα ή όποτε αισθάνεσαι υπερβολικά φουσκωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 167 / position2: 512
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb