ENTERTAINMENT

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τέλος η διαμάχη με την παραγωγή του «Survivor» ‑ Έληξε με θετικό πρόσημο

«Με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν Ιλιτζαλί», τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2023
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τέλος η διαμάχη με την παραγωγή του «Survivor» ‑ Έληξε με θετικό πρόσημο

Τέλος δόθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του «Survivor». Η πρώην παίκτρια δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινό ΣουΣου» ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οπότε, ό,τι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν».

Δείτε το βίντεο:

Συνέχισε, τονίζοντας ότι: «Αν έρθει πρόταση για το επόμενο Survivor, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη γι’ αυτό που μπορεί να άλλαξε μέσα του για μένα».

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε: «Δεν τίθεται θέμα με όσους με κατηγόρησαν, δε μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους. Το βρίσκουμε από τον Θεό, ότι δίνεις, παίρνεις. Θα συνεχίσω να είμαι αυθεντική, χωρίς να έχω ψεύτικους ανθρώπους στη ζωή μου».

Τι είχε συμβεί

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατηγορεί την παραγωγή ότι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού την κρατούσαν περιορισμένη σε ξενοδοχείο, παρά τη θέλησή της.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο γράφει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Στο εξώδικο, γράφει επίσης: «Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Η απάντηση της AcunMedya

Η πρώην παίκτρια κατηγορούσε την εταιρεία του Ατζούν Ιλίτζαλι για κακομεταχείριση της ίδιας, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο συμμετείχε.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραγωγής απάντησε στην ποδοσφαιρίστρια: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς τη θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δε θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει τη σκληρή δουλειά και τη φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες». 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 2300 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb