ΥΓΕΙΑ

Το Athens Capital Hotel‑Mgallery Collection υποστηρίζει τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. στο πλαίσιο των ενεργειών του Pink October

Pink October @ Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Το Athens Capital Hotel‑Mgallery Collection υποστηρίζει τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. στο πλαίσιο των ενεργειών του Pink October

Φέτος, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία του με τον Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.), με σκοπό την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο και των μελών των οικογενειών τους. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών του Athens Capital Hotel-MGallery Collection στο πλαίσιο του Pink October, του Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του Athens Capital Hotel-MGallery Collection έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στο έργο του Κ.Ε.Φ.Ι. με μια απλή κίνηση: προσθέτοντας 2€ σε κάθε παραγγελία τους, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για ποτό. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί κίνητρο να ενισχύσουμε τα προγράμματα του Κ.Ε.Φ.Ι. και να βοηθήσουμε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε αυτήν τη δύσκολη πορεία.

ΔΡ. ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ 

ΔΡ. ΑΘΗΝΑ ΒΡΟΥΤΣΗ

Για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, η pastry chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection Νάντια Μακρυγιάννη, έχει δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστά γλυκίσματα σε ροζ χρώμα, όπως το ρόφημα Pink Ruby Chocolate, τα Pink Macarons και το Pink Lady Dessert. Όλα τα έσοδα από αυτές τις παραγγελίες θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Κ.Ε.Φ.Ι., ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.

ΡΟΖ ΓΛΥΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PASTRY CHEF ΤΟΥ ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION, ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PINK RUBY CHOCOLATE ΚΑΙ ΤΑ PINK MACARONS ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ Κ.Ε.Φ.Ι., ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στο πλαίσιο του Pink October, η διαπρεπής ογκολόγος Δρ. Ελένη Γαλάνη, Διευθύντρια της Β' Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Women for Oncology Hellas, πραγματοποίησε μια σημαντική επίσκεψη στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση, που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η Δρ. Γαλάνη μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα της ογκολογίας. Συνομίλησε με δημοσιογράφους και φίλες του ξενοδοχείου και ενημέρωσε το κοινό για τη σοβαρότητα του θέματος, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε και η Δρ. Αθηνά Βούρτση, Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού, Ιδρυτική Πρόεδρος και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού. Οι δύο ειδικοί συζήτησαν σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τη σημασία της απεικόνισης μαστού στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της νόσου.

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΡ. ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ

Τέλος, όλες οι καλεσμένες αποχώρησαν από την εκδήλωση λαμβάνοντας ως δώρο μια μοναδική χειροποίητη τσάντα Kooreloo που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BRAND KOORELOO ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Athens Capital Hotel-MGallery Collection | Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2 | Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71

www.athenscapitalhotel-mgallery.com

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb