ΜΟΔΑ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Athens Fashion Trade Show: Φιλοξενεί και φέτος τα κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς μόδας!


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2023
Athens Fashion Trade Show: Φιλοξενεί και φέτος τα κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς μόδας!

Για μία ακόμη χρονιά η Athens Fashion Trade Show θα είναι το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας συγκεντρώνοντας κορυφαία brands και εμπόρους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου το Μetropolitan Expo θα πλημμυρίσει από εκθέτες, βιοτέχνες, εισαγωγείς, σχεδιαστές και νέους designers που θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με κατηγορίες που καλύπτουν ένδυση - υπόδηση, resortwear συλλογές, αξεσουάρ - μπιζού, μαγιό και πολλά ακόμη,  η Αthens Fashion Trade Show συνδέει κορυφαία brands, εμπόρους λιανικής αλλά και στελέχη της βιομηχανίας της μόδας!

                Εντυπωσιάζει το τμήμα Resortwear BIKINI

Επιπλέον, και φέτος η Αthens Fashion Trade Show συγκεντρώνει μοναδικά κομμάτια resortwear που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά κεντήματά τους και είναι συνώνυμα του ελληνικού καλοκαιριού. Του καλοκαιριού που σε ταξιδεύει  από τα κυκλαδίτικα καλντερίμια έως τις γαλαζοπράσινες ακτές του Ιονίου. Αγαπημένα μοτίβα που θυμίζουν Ελλάδα, bohemian luxe φούστες και ιδιαίτερα ντε-πιες, επιλογές που αναβαθμίζονται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι μερικά από τα κομμάτια - κλειδιά που θα  ξεχωρίζουν στο τμήμα Resortwear, BIKINI, αυτόν τον Ιανουάριο στην AFTS!

                    Freshκάδα και νέες ιδέες στο τμήμα Fresh

Νέα ελληνικά brands ξεχωρίζουν με τη δυνατή τους παρουσία και θα αποτελέσουν  ευκαιρία για έμπνευση και συνεργασία. Οι συλλογές στο τμήμα Fresh της Αthens Fashion Trade Show ενσωματώνουν τα στοιχεία της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και διακρίνονται για τη μοναδικότητά τους.

            Μοναδικά κομμάτια στο τμήμα Αξεσουάρ-Μπιζού

Πρωτότυπα καφτάνια, εντυπωσιακά παρεό, τσάντες θαλάσσης με έμφαση στην ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό χαρακτηρίζουν το τμήμα Αξεσουάρ της Αthens Fashion Trade Show. Ιδιαίτερα βραχιόλια, περίτεχνα δαχτυλίδια, κρεμαστά σκουλαρίκια, μίνιμαλ κρίκοι είναι μερικά από τα κομμάτια κλειδιά που ξεχωρίζουν στο τμήμα Μπιζού της Αthens Fashion Trade Show.

Με ενδιαφέρον για την ελληνική μόδα και αισθητική, οι ξένοι αγοραστές αναζητούν ανάμεσα στους εκθέτες της Αthens Fashion Trade Show τους νέους προμηθευτές τους. Επιπλέον, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο των διεθνών επαφών τους.

Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας είναι από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 με νέες προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024.

www.athensfashiontradeshow.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 565 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb