ENTERTAINMENT

Celebrities που δε θυμόσουν ότι έχουν διάσημους γονείς

Τα nepo babies που έκαναν εξίσου επιτυχημένη καριέρα με τους γονείς τους στο Hollywood

Celebrities που δε θυμόσουν ότι έχουν διάσημους γονείς
Nextweb Studio

Οι περισσότεροι από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα έχουν διάσημους γονείς. Το αν αυτό τους άνοιξε τους δρόμους άμεσα ή το πραγματικό τους ταλέντο θα το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά και, βέβαια, η ιστορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hailey Baldwin (Bieber)

Η διάσημη Hailey κέρδισε τα βλέμματα με το γάμο της με τον τραγουδιστή Justin Bieber, ενώ τώρα χαράσει τη δική της πορεία στο μόντελινγκ και την επιχειρηματικότητα, με τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών. Είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, και προφανώς ανιψιά των αδερφών του, Alec, William & Daniel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lilly Collins

Την αγαπήσαμε κυρίως μέσα από τη σειρά Emily in Paris και διανύει μια πολύ πετυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Ο πατέρας της είναι ο τραγουδιστής Phil Collins και η μαμά της η ηθοποιός Jill Travelman!

Maya Hawke

Παρακολουθώντας τη σειρά Stranger Things όλοι αναρωτηθήκαμε τι μας θυμίζει η ηθοποιός. Και απόλυτα λογικό, αφού είναι φτυστή η μητέρα της, Uma Thurman, ενώ ο εξίσου διάσημος πατέρας της είναι ο Ethan Hawke.

Dakota Johnson

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από την ταινία 50 shades of grey, είναι κόρη των ηθοποιών Don Johnson και Melanie Griffith, αλλά και εγγονή της τεράστιας ηθοποιού Tippi Hedren.

Gwyneth Paltrow

Μπορεί να έχτισε μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής εδώ και σχεδόν 39 χρόνια, όμως είχε υπόβαθρο, αφού η μητέρα της είναι η ηθοποιός Blythe Danner και πατέρας της ο παραγωγός Bruce Paltrow.

Kate Hudson

Η γλυκιά Kate Hudson είναι κόρη της διάσημης σταρ της δεκαετίας του 70', Goldie Hawn και του μουσικού Bill Hudson. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
22 / position1: 44 / position2: 534
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb