ENTERTAINMENT

Σοκαριστική αποκάλυψη για τη Ματούλα: «Ήταν vεκρή 18 μέρες στο σπίτι της!»

«Έβγαιναν μυγάκια κάτω από την πόρτα»

Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2023
Σοκαριστική αποκάλυψη για τη Ματούλα: «Ήταν vεκρή 18 μέρες στο σπίτι της!»

Σήμερα μέσα από την εκπομπή 'Το πρωινό', έγινε γνωστό ότι η Ματούλα ήταν τελικά vεκρή 18 μέρες και όχι επτά μέσα στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Μας έδωσε μία άλλη εκδοχή που δεν τη γνωρίζαμε… Είχε πεθάνει 18 μέρες, άλλο πέντε και έξι μέρες και άλλο αυτό… Μας είπε ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη το σώμα της…» και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Παιδιά το αντιλαμβάνεστε; Ένας άνθρωπος ήταν vεκρός στο διαμέρισμά του 18 μέρες… Αυτά είναι τα κοινωνικά ζητήματα, αυτός είναι ο κοινωνικός και ηλιακός pατσισμός και αποκλεισμός να μην έχεις έναν άνθρωπο να ενδιαφέρεται για σένα…».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Νικόλιζας είπε: «Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει τη σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Η Ματούλα δε μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και τη διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό, τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δε θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση».

Δείτε το απόσπασμα με την αποκάλυψη για τη Ματούλα παρακάτω:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 486 / position2: 1049
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb