ENTERTAINMENT

H Taylor Swift είναι στην πιο πολυσυζητημένη σχέση των ημερών

Το timeline του δεσμού που φέρεται να ξεκίνησε με ένα βραχιόλι φιλίας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Taylor Swift είναι στην πιο πολυσυζητημένη σχέση των ημερών
Collage

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το μόνο που ακουγόταν για το ζευγάρι ήταν φήμες, αν και πηγές αναφέρουν ότι ο Travis Kelce εθεάθη να βγαίνει και πάλι από το σπίτι της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μια μέρα η Taylor Swift βρέθηκε στους αγώνες NFL του Travis. Πέρασε επίσης χρόνο με τη μητέρα και τον πατέρα του.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε πάντως το καλοκαίρι όταν ο Travis ειπε στο podcast "New Heights" που φιλοξενεί με τον αδερφό Jason Kelce, ότι προσπάθησε και απέτυχε να δώσει σην Taylor ένα σπιτικό βραχιόλι φιλίας με τον αριθμό του τηλεφώνου του!

Επίσης πήγε και παρακολούθησε την συναυλία της "The Eras Tour" στο στάδιο της ομάδας του στο Μιζούρι τον Ιούλιο του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απογοητεύτηκα που δεν μιλάει με κανέναν πριν ή μετά τις συναυλίες της γιατί πρέπει να σώσει τη φωνή της για τα 44 τραγούδια που τραγουδάει», είπε ο Travis , προσθέτοντας, « Δεν πρόλαβα να της δώσω ένα από τα βραχιόλια που της έφτιαξα!». 

H βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ο παίκτης των Kansas City Chiefs φαίνεται ότι είναι σίγουρα ζευγάρι αφού φωτογραφίζονται μανιωδώς από τους παπαράτσι βγαίνοντας μαζί για δείπνο στη Νέα Υόρκη, μετά σε πάρτι και δείπνα.

Το ζευγάρι πρόσφατα φάνηκε πως παρασύρθηκε από τη στιγμή καθώς και οι δύο εμφανίστηκαν δημοσίως με σημάδια στο πρόσωπο που μαρτύρησαν ότι λίγη ώρα πριν είχαν ανταλλάξει καυτά φιλιά, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο αθλητής του NFL έφερε ένοχα ίχνη από το κραγιόν της Taylor στα χείλη και το μουστάκι του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 164 / position2: 533
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb