ENTERTAINMENT

Έχουν 16 χρόνια διαφορά, ήταν εντελώς αταίριαστοι κι όμως, έμειναν μαζί για 2 χρόνια

Πίσω στα 80s είχαν μια ρομαντική σχέση, παρότι αυτή ήταν κατά πολύ μεγαλύτερή του

Έχουν 16 χρόνια διαφορά, ήταν εντελώς αταίριαστοι κι όμως, έμειναν μαζί για 2 χρόνια
Nextweb Studio

Η τραγουδίστρια Cher, είχε πολλές σχέσεις με διάφορους celebrities όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μια από τις πιο απροσδόκητες ήταν με τον Tom Cruise.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Cher έχει πυροδοτήσει στο παρελθόν φήμες για ειδύλλιο με έναν άντρα 40 χρόνια νεότερο της - αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει με κάποιον μικρότερο. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά η τραγουδίστρια του Believe είχε κάποτε ένα έντονο ειδύλλιο με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, Tom Cruise.

Η Cher είχε ήδη παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό του Mission Impossible, το 1985. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και κεραυνοβολήθηκαν στο γάμο του Sean Pean και της Madonna. Τότε αυτή ήταν 38 κι αυτός 23 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Cher είχε πει στο παρελθόν στον τηλεοπτικό οικοδεσπότη James Corden ότι ο Cruise ήταν μεταξύ των «5 κορυφαίων εραστών της» και είχε επίσης πει στην Oprah Winfrey ότι θα μπορούσε να ήταν ένα «σπουδαίο ρομάντζο» αν δεν είχαν αναγκαστεί να χωρίσουν τους δρόμους τους λόγω των πολυάσχολων προγραμμάτων τους.

Όταν ρωτήθηκε από την Oprah για τη σχέση τους, η Cher απάντησε: «Ήταν πολύ μεγάλη σχέση – έμενα στο διαμέρισμά του».

Κάποτε είπε, επίσης: «Όταν φιληθήκαμε, νόμιζα ότι το κεφάλι μου θα εκτοξευόταν από το σώμα μου». 

Όταν, αργότερα, ρωτήθηκε αν εκείνη και ο Tom ήταν ακόμα φίλοι, είπε: "Ναι! Αν και δεν καταλαβαίνω τι κάνει, όλο αυτό το θέμα της Σαηεντολογίας. Δεν μπορώ να το καταλάβω, οπότε απλά... δεν το καταλαβαίνω."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 149 / position2: 732
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb