ΣΧΕΣΕΙΣ

Britney Spears ‑ Η αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες: Έκανα έκτρωση, ήταν σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας

Ένα μυστικό που κρατούσε πολλά χρόνια κρυφό
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2023
Britney Spears ‑ Η αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες: Έκανα έκτρωση, ήταν σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας
Nextweb Studio

Η Britney Spears μοιράζεται μια οδυνηρή εμπειρία που κρατούσε μυστική για 20 χρόνια. Στη βιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου, με τίτλο “The Woman in Me”, το ποπ είδωλο αποκαλύπτει ότι όταν έβγαινε με τον Justin Timberlake, έμεινε έγκυος με το μωρό του, αλλά έκανε έκτρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», γράφει η Spears, 41 ετών σήμερα, για την εγκυμοσύνη στο βιβλίο. «Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

Γράφει στο βιβλίο: «Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα το είχα κάνει ποτέ. Κι όμως, ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Η Spears γράφει για την εμπειρία της να υποβληθεί στην έκτρωση:”Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου». Αφού η Spears και ο Timberlake χώρισαν το 2002, εκείνη έγινε μητέρα, καλωσορίζοντας δύο γιους – τον Sean Preston, 18 ετών, και τον Jayden James, 17 ετών – με τον σύζυγό της, Kevin Federline.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής δεν έχει απαντήσει ακόμα στις συγκεκριμένες δηλώσεις, αν και πηγές από το περιβάλλον του δηλώνουν πως ανησυχεί για το τι θα αποκαλύπτει το βιβλίο της Britney Spears.

Ο Timberlake και η Spears είχαν σχέση για τρία χρόνια, αφού γνωρίστηκαν στο πλατό του All-New Mickey MouseClub το 1992. Δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους το 1999. Το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2002, λίγο αφότου οι NSYNC κυκλοφόρησαν την επιτυχία τους, “Cry Me a River”. Εκείνη την εποχή, το μουσικό βίντεο για το τραγούδι – στο οποίο εμφανιζόταν μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά – πυροδότησε φήμες ότι εκείνος και η Spears χώρισαν επειδή υποτίθεται ότι τον απάτησε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 409 / position2: 901
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb