ENTERTAINMENT

Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο με τη 18χρoνη κόρη της Λάουρα, ίσως κρύβει έναν ξεχωριστό λόγο


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2023
Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο με τη 18χρoνη κόρη της Λάουρα, ίσως κρύβει έναν ξεχωριστό λόγο

Η Ελένη Μενεγάκη και η Λάουρα Λάτσιου βρέθηκαν στο Λονδίνο και ίσως ο λόγος του ταξιδιού τους να μην ήταν για αναψυχή αλλά για τις σπουδές της 18χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη συζητώντας στην εκπομπή της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποκάλυψε πως η ίδια το Σαββατοκύριακο των εκλογών δε βρισκόταν στην Ελλάδα αλλά στο Λονδίνο, σε ένα ταξίδι - αστραπή. «Πώς ήταν το Σαββατοκύριακο; Γιατί εγώ δεν ήμουνα εδώ, έλειπα στο εξωτερικό. Είχα πάρα πολύ καιρό να λείψω και ήταν και πολύ δύσκολο να φεύγεις για ένα Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό» είπε η ίδια αφού καλησπέρισε τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως στην πτήση και της αναχώρησής της και της άφιξής της υπήρχαν πολλοί Έλληνες που είχαν ταξιδέψει εκεί για τη συναυλία της Madonna - για τα 50 χρόνια καριέρας της - και συνομιλώντας μαζί της θεώρησαν πως κι εκείνη γι' αυτόν τον λόγο θα βρισκόταν στο Λονδίνο. Όπως είπε όμως, τελικά δεν ήταν η συναυλία ο λόγος του ταξιδιού της αλλά κάποιος άλλος.

Είναι οι σπουδές ο λόγος του ταξιδιού τους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο που βρέθηκε στο Λονδίνο για 1,5 μέρα, κάποιες φωτογραφίες της από εκεί μαζί με την κόρη της τη Λάουρα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Καθώς, λοιπόν εκείνη έχει κλείσει τα 18 τον περασμένο Φλεβάρη, δε θα ήταν απίθανο ο λόγος που βρέθηκαν στο Λονδίνο να αφορούσε τις σπουδές της Λάουρας εκεί.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα και ο Γιάννης Λάτσιος είχε βρεθεί στο Εδιμβούργο - μόλις 5 ώρες από το Λονδίνο - δημοσιεύοντας φωτογραφίες του από εκεί στα social media του. Ίσως λοιπόν, κι αυτό το ταξίδι να αφορούσε τις σπουδές της 18χρονης κόρης τους με την Ελένη Μενεγάκη στο εξωτερικό και όλη η οικογένεια αυτούς τους δύο μήνες να είναι σε αναζήτηση σχολής, πανεπιστημίου ή και διαμονής.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios)

Τίποτα βέβαια, δεν είναι σίγουρο μιας και η Λάουρα, όπως έχει αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη αρκετές φορές δε θέλει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και επομένως τα πράγματα που ξέρουμε για εκείνη είναι πολύ λίγα και κυρίως όσα έχει αναφέρει στην εκπομπή της η μαμά της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 741 / position2: 1196
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb