ENTERTAINMENT

Αίας Μανθόπουλος: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Τι απαντά ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τα ψευδή δημοσιεύματα

Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2023
Αίας Μανθόπουλος: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη αλλά και σταθερή κατάσταση παραμένει στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, κυκλοφόρησαν απαράδεκτα δημοσιεύματα που «πέθαναν» τον ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου στο Πρωινό, ο Αίαντας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 9 Οκτωβρίου. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και στη συνέχεια οι γιατροί τον πήγαν σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στη ΜΕΘ.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος σε ανάρτησή του ξεκαθάρισε για τα δημοσιεύματα, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε, ο Αίαντας Μανθόπουλος προχώρησε σε εγχειρήσεις για την αφαίρεση θρόμβων που είχε, τα κατάφερε να βγει από την εντατική αλλά στη συνέχεια ξαναμπήκε γιατί η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. «Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» είπε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 397 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb