Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Mε την Κατερίνα Καινούργιου βριζόμασταν χυδαία, δεν θα γίνουμε ποτέ ξανά κολλητοί»

Της το είπα κιόλας και το ξέρει, ομολογεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2023
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Mε την Κατερίνα Καινούργιου βριζόμασταν χυδαία, δεν θα γίνουμε ποτέ ξανά κολλητοί»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το παρών σε event της προηγούμενης νύχτας και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα τους και η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» όπου και ο παρουσιαστής κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κοίταξε να δεις, εμείς με την Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) δεν το κρύβω πως βριζόμασταν χυδαία. Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά. Της το είπα κιόλας και το ξέρει».

«Να σταματήσουμε όμως σαν παιδιά να φαγωνόμαστε για βλακείες νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δείχνει και μια ωριμότητα. Και με τον Λάμπρο (σ.σ. Κωνσταντάρα) έτσι έγινε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, δε, την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε ως εξής. «Στα μηνύματα τους δεν ήμουν, δεν τα έχω διαβάσει αλλά, αν με ρωτάς ποιον πιστεύω, πιστεύω την Σίσσυ (σ.σ. Χρηστίδου)».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 167 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb