ΕΞΟΔΟΣ

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων παρουσιάζει το «Night at the Museum»!


Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2023
Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων παρουσιάζει το «Night at the Museum»!

Με ένα άκρως διασκεδαστικό event, το Museum of Illusions Athens πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου το «Night at the Museum», όπου οι καλεσμένοι έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Influencers, creators από τον χώρο του Instagram, του YouTube και του TikTok, και φίλοι του Μουσείου παρευρέθηκαν στο «Night at the Museum» party και ανακάλυψαν έναν κόσμο γεμάτο ψευδαισθήσεις και οφθαλμαπάτες.

Τα μοναδικά εκθέματα του Museum of Illusions Athens «ζωντάνεψαν» το βράδυ και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα «πάνω - κάτω» στο Περιστρεφόμενο Δωμάτιο (Upside Down Room), να αψηφήσουν τους νόμους της βαρύτητας και των διαστάσεων στο Δωμάτιο αντι-βαρύτητας και να στριφογυρίσουν στην Περιστρεφόμενη Σήραγγα (Vortex Tunnel).

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικά cocktails με Langley's Gin, το οποίο παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι σε συνδυασμό με τη χρήση των καλύτερων βοτανικών. Επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη και παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin. Η φιλοσοφία του είναι να προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας gin στους καταναλωτές, “Gin. As It Should Be”. Ψηφίστηκε ως "Gin of the Year" στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών της Νέας Υόρκης το 2016.

Tο «Night at the Museum» συνεχίζεται για δύο ακόμα Παρασκευές, στις 13 και 20 Οκτωβρίου από τις 20:00, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να διασκεδάσουν με την παρέα τους και να γνωρίσουν αμέτρητες ψευδαισθήσεις και εντυπωσιακά εκθέματα, παρέα με το Langley’s Gin.

Λίγα λόγια για το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων

Στο Museum of Illusions Athens βρίσκονται περισσότερα από 40 εκθέματα οπτικών, διαδραστικών και φωτογραφικών ψευδαισθήσεων. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

 

Museum of Illusions Athens

Διεύθυνση: 

Τηλέφωνο: 210 2201 610

Για περισσότερες πληροφορίες: www.museumofillusions.gr/athens

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb