ΜΑΛΛΙΑ

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο

Ο οδηγός με όλα τα hair colors που θα μας απασχολήσουν από τώρα αλλά και τον επερχόμενο χειμώνα!
Γράφει η MATINA KONTOY
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο
Φωτ. αρχείου / pexels

Όταν φτάνει το φθινόπωρο, η ζωή αρχίζει ξανά – γράφει ο F. Scott Fitzgerald στο «The Great Gatsby». Και αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πρώτο βήμα για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου, αυτό είναι μία αλλαγή στα μαλλιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κατάλληλο κούρεμα και χρώμα για τα μαλλιά μπορεί να εξαρτάται από τα χρώματά μας, το σχήμα του προσώπου μας και βεβαίως από το προσωπικό μας γούστο. Αν όμως δεν έχεις ιδέα τι να δοκιμάσεις φέτος, μην ανησυχείς, σου ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα τα νέα στυλ μαλλιών που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο για να διαλέξεις;

 

Old money piece

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η old money αισθητική κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο TikTok με πάνω από 8,2 δισεκατομμύρια προβολές! Τα old money piece highlights χαρίζουν μία πολυτελή λάμψη του πλούσιου κοριτσιού, καθώς οι ανοιχτόχρωμες ανταύγειες πλαισιώνουν το πρόσωπο φωτίζοντάς το. Ότι πρέπει για το φθινόπωρο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Fox red

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ένα χρώμα που όλοι οι επαγγελματίες συμφωνούν ότι θα είναι τεράστιο trend για το φθινόπωρο, είναι το χάλκινο - κόκκινο, σε κάθε πιθανή απόχρωση. Κανέλλα, φράουλα, βαθύ κόκκινο, όλες οι αποχρώσεις του δίνουν μία φλογερή αίσθηση που τραβάει τα βλέμματα.

 

 

Nepo blonde

View this post on Instagram

A post shared by Yuichi Ishida (@yuichi_ishida_hair)

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα nepo babies δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά Ένα από αυτά πχ. είναι και το στυλ στα μαλλιά. Το nepo blonde, είναι ένα χρώμα που κολακεύει και δείχνει αυτοπεποίθηση, χωρίς να ‘φωνάζει’ από μακρυά.  Φυσικά, δε χρειάζεσαι ένα διάσημο γονιό για να το δημιουργήσεις. Αντίθετα, ζήτα στο κομμωτήριο να σου δημιουργήσουν μία διαυγή απόχρωση ξανθού, διακριτικά πολυτονικού και αρκετά πιο φωτεινό από το χρώμα της βάσης σου.

Δεν είναι ούτε πλατινένιο, ούτε mousy, αλλά ένα δροσερό μείγμα των δύο. Έτσι, ανάλογα με την αρχική σου βάση, μπορείς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να χρειαστεί να βάψεις και τη ρίζα.

 

 

Expensive bronde

View this post on Instagram

A post shared by Tamylle Oliveira (@tamylleoliveira)

Πρώτα ήρθε το «Expensive Brunette», μετά ήρθε το «Expensive Blonde» και τώρα είναι ξεκάθαρα η ώρα για το «Expensive Bronde»! Αν το καλοκαίρι δοκίμασες το Barbie Blonde, τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και αυτό! Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δε θέλεις να δοκιμάσεις ένα πολύ ανοιχτό ξανθό, να παίξεις με πιο ανοιχτόχρωμους τόνους, χωρίς υπερβολές.

 

 

Mocha brunette

View this post on Instagram

A post shared by Scott King (@scottkinghair)

Για όσους δεν προτιμούν μεγάλη αλλαγή και έχουν σκούρα βάση, οι μελαχρινές αποχρώσεις με σοκολάτα, μπέρμπον και μόκκα δίνουν μία ζεστή αίσθηση στα μαλλιά! Αυτές οι αποχρώσεις έχουν βάθος και το ξεχωριστό είναι ότι σε διαφορετικό φωτισμό μπορείς να δεις και πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 325 / position2: 2528
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb