ENTERTAINMENT

Διάσημοι που έχουν φρικτές σχέσεις με τους γονείς τους

Η δυναμική της οικογένειας είναι πάντα περίπλοκη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημοι που έχουν φρικτές σχέσεις με τους γονείς τους
Collage

Η δυναμική της οικογένειας είναι πάντα περίπλοκη - Βάλτε τα χρήματα και τη φήμη στο μιξ, και είναι μια συνταγή για καταστροφή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε το πρόβλημα είναι η κακή διαχείριση της σταδιοδρομίας, οι ισχυρισμοί για κατάχρηση, οι οικονομικές ανακρίβειες ή η υπερβολική φλερτ στα ταμπλόιντ, όταν ένας διάσημος αρχίζει να τσακώνεται με τους γονείς του, μπορεί να γίνει άσχημα γρήγορα.

Ενώ οι περισσότεροι διάσημοι προσπαθούν να κρατήσουν τα του οίκου τους μυστικά, άλλοι τα βάζουν όλα εκεί έξω, γράφοντας τραγούδια και βιβλία για τη δύσκολη σχέση με τους γονείς τους...

Lindsay Lohan

Οι ταμπλόιντ ιστορίες για την ηθοποιό και τους γονείς της που είναι μονίμως σε... πόλεμο εμφανίζονται πιο συχνά από το μυστικό νησί του Elvis και του Tupac, και ενώ ο Michael και η Dina Lohan δεν κινδυνεύουν να κερδίσουν κανένα βραβείο γονέα της χρονιάς, η Lindsay σίγουρα δε βοήθησε τη δημόσια εικόνα τους 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη του 2010 στο Vanity Fair που εξέτασε το «σκοτεινό κομμάτι» της ζωής της, που περιελάμβανε ναpκωτικά, φυλάκιση, κατ' οίκον περιορισμό και μια σειρά από άλλες δημόσιες αμήχανες στιγμές, η Lindsay δικαιολόγησε τις πράξεις της λέγοντας πως ήταν ως επί το πλείστον αντίδραση στο χάος του πατέρα της.

«Μεγάλωσα πολύ γρήγορα μόνο και μόνο λόγω των καταστάσεων στις οποίες βρέθηκα εξαιτίας του πατέρα μου», είπε, υποστηρίζοντας ότι η σωματική και συναισθηματική του κακοποίηση την οδήγησε «στη κόλαση». 

Macaulay Culkin

O πρωταγωνιστής Macaulay Culkin στο Home Alone (1990) υπέβαλε αίτηση και κέρδισε τη χειραφέτηση από τους γονείς του σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ομολογουμένως, οι γονείς του Macaulay, Christopher "Kit" Culkin και Patricia Brentrup, βρίσκονταν στη μέση μιας άσχημης μάχης για την επιμέλεια εκείνη την εποχή που άρχιζε να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με αρπαγή χρημάτων για τα κέρδη του Macaulay. 

Amanda Bynes

Το 2013, η ηθοποιός Amanda Bynes τέθηκε σε ψυχιατρική κράτηση μετά από ένα περιστατικό στο οποίο έβαλε φωτιά στη γειτόνισσά της και είχε αρκετά social media ξεσπάσματα. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους γονείς της, ρωτάτε; Καλή ερώτηση.

Αφού κρίθηκε ότι η Bynes είχε «έλλειψη ικανότητας να δώσει συγκατάθεση για ιατρική περίθαλψη», τέθηκε σε ψυχιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια, η μητέρα της εγκατέλειψε τα πάντα στη ζωή της για να υπηρετήσει ως προσωρινή κηδεμόνας στο 27χρονο παιδί της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Bynes έζησε σε διάφορες εγκαταστάσεις θεραπείας, στη συνέχεια με τους γονείς της, έως ότου βγήκε ξανά εκτός ελέγχου το 2014, και τοποθετήθηκε σε άλλη ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο η Bynes, έγραφε πολύ συχνά άσχημα πράγματα για τους γονείς της στα social media και δη στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 248 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb