ENTERTAINMENT

Ναpκωτικά, φυλακή, διασυρμός: Παιδιά διασήμων που απογοήτευσαν τους γονείς τους

Μπορεί, ίσως, να τους είχαμε ακουστά (όχι!)
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ναpκωτικά, φυλακή, διασυρμός: Παιδιά διασήμων που απογοήτευσαν τους γονείς τους
Collage

Δεν θέλουν ή δεν πετυχαίνουν όλα τα παιδιά των celebrities να γίνουν γνωστά. Για παράδειγμα δεν ξέρουμε τίποτα για τους παρακάτω γιους γνωστών προσώπων της Showbiz...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νick Hogan

Ο γιος του πρωταθλητή πάλης WWE, Νick Hogan έγινε πρωτοσέλιδο όταν φέρεται ότι βρέθηκε υπεύθυνος για ένα φρικτό ατύχημα στο DUI που άφησε τον φίλο του με «τραυματισμούς που θα απαιτήσουν 24ωρη φροντίδα για τη ζωή του», σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Hogan φέρεται να έτρεχε με έναν άλλο φίλο του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε σε ένα δέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηulk είπε ότι το έγκλημα του γιου του, μαζί με το διαζύγιο του, τον οδήγησαν σε βαθιά κατάθλιψη. Στην αυτοβιογραφία του, ο Hulk λέει ότι άρχισε να κάνει κατάχρηση παυσίπονων και ακόμη και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. «Μπορούσα να νιώσω τη ζωή να "στραγγίζεται" από μέσα μου», είπε ο Hulk. 

Cameron Douglas

Ο Michael Douglas παραδέχεται ότι ορισμένα από τα λάθη του γιου του Cameron είναι άμεσο αποτέλεσμα των αποτυχιών του ως πατέρας. Αυτό μάλλον έκανε πολύ πιο δύσκολο για τον Michael να παρακολουθήσει τον γιο του να πηγαίνει στην φυλακή. Παρόλο που ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι συνηθισμένος, κανείς δεν περιμένει από το παιδί του να εμπλακεί σε δοσοληψίες τόσο μεγάλων ποσοτήτων μεθαμφεταμίνης που θα είναι φυλακισμένο για χρόνια. Αυτό για το οποίο ο Cameron ομολόγησε την ενοχή του το 2010, επιβάλλοντάς του πενταετή κάθειρξη. Πήρε επιπλέον χρόνο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών στη φυλακή... Ευτυχώς, από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, ο Cameron έχει βγει από τη φυλακή και ακολουθεί καριέρα ηθοποιού.

Chet Hanks

Ο Τοm Hanks και η Rita Wilson έχουν δύο γιους, αλλά μόνο ένας από αυτούς είναι ένας ράπερ που ακούει στο όνομα Chet Haze (γνωστός και ως Chet Hanx). Στην πραγματικότητα, είναι ο Chester, και όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει τα εξής: να απειλήσει τον Howard Stern επανειλημμένα στο Instagram, να μηνύσει τους γονείς του για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε o ίδιος, να εθιστεί στην κοκαΐνη και να πάει σε κέντρο απεξάρτησης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 31 / position2: 552
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb