ENTERTAINMENT

Όταν η Mariah Carey αποκάλυψε το κρυφό ειδύλλιο που διατηρούσε πίσω από την πλάτη του άνδρα της

Η σχέση της τραγουδίστριας στα 90ς που προκάλεσε χαμό όταν αποκαλύφθηκε!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όταν η Mariah Carey αποκάλυψε το κρυφό ειδύλλιο που διατηρούσε πίσω από την πλάτη του άνδρα της
Nextweb Studio

Η τραγουδίστρια του «We Belong Together» , Mariah Carey παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Derek Jeter, τη δεκαετία του 1990, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Tommy Mottola.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Carey και ο Jeter γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο, όταν η ποπ σταρ ήταν παντρεμένη με το μεγαλοστέλεχος της δισκογραφίας. Οι δυο τους δέθηκαν επειδή είχαν κοινές φυλετικές καταβολές κι έτσι αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου και άρχισαν να βγαίνουν στα κρυφά στη Νέα Υόρκη.

Από το 1993 έως το 1998, η Carey παντρεύτηκε τον Mottola, ένα μακροχρόνιο στέλεχος της Sony Music Entertainment. Η Carey ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά της, "The Meaning of Mariah Carey", που δημοσιοποιήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ότι λίγο μετά τον γάμο των δύο, ο Mottola έγινε μια κυρίαρχη δύναμη που ήταν "σαν την υγρασία, αναπόφευκτη".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τη σύντομη φύση της σχέσης τους, η Carey θεωρεί τον Jeter ως «τον καταλύτη που χρειαζόταν για να ξεφύγει από τον έλεγχο του Tommy».

Η Mariah Carey αποκάλυψε ότι ο Derek Jeter ήταν το 2ο άτομο με το οποίο κοιμήθηκε

Ο Derek Jeter και η Mariah Carey ήταν εμβληματικές φιγούρες στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Όταν δημοσιεύτηκαν τα απομνημονεύματα της Mariah Carey «The Meaning of Mariah Carey» τον Σεπτέμβριο του 2020, η 52χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει γνωστές στο παρελθόν.

Ένα από τα θέματα που έθιξε η Mariah ήταν η σύντομη σχέση της με τον Derek Jeter, πρώην παίκτη των New York Yankees. Η Mariah αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό μυστικό στην αυτοβιογραφία της, «The Meaning of Mariah Carey», όταν ανέφερε ότι ο Derek ήταν ο δεύτερος άντρας με τον οποίο κοιμήθηκε ποτέ.

Οι δυο τους κράτησαν τη σχέση τους για λιγότερο από ένα χρόνο, από 1997 ως το 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 771
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb