ENTERTAINMENT

Το κορίτσι του μετρό που από το πουθενά, έγινε διάσημη εξαιτίας του ΤikTok

Πώς η Sabrina Bahsoon έγινε η βασίλισσα του TikTok;
Γράφει η MATINA KONTOY
Το κορίτσι του μετρό που από το πουθενά, έγινε διάσημη εξαιτίας του ΤikTok
Tik Tok

Πώς μπορεί να περνάει κανείς την ώρα του μέσα στο Μετρό; Χαζεύει στο τηλέφωνο, ακούει μουσική, κάποιοι διαβάζουν, άλλοι κοιτάνε το πάτωμα. Η Sabrina Bahsoon ξεκίνησε να ακούει μουσική, αλλά ύστερα από άπειρες ώρες που περνάει μέσα στο Μετρό, κατάφερε να γίνει γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ως Tube Girl δηλαδή ως το Κορίτσι του Μετρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει λοιπόν; Χορεύει! Χορεύει μέσα στο Μετρό του Λονδίνου και τα βίντεό της τα ανεβάζει στο Tik Tok. Και εκεί που ξεκίνησε όλο αυτό απλά για να… περάσει η ώρα, η Sabrina κατέκτησε γρήγορα το Tik Tok, προσελκύοντας 300.000 ακόλουθους και 12 εκατομμύρια likes.

Μετέτρεψε μάλιστα το Tube Girl σε τάση, καθώς πολλοί ανεβάζουν πλέον τα δικά τους βίντεο ενώ η Sabrina έγινε φίρμα. Κόσμος την αναγνωρίζει, της μιλάει στο μετρό, φωτογραφίζεται μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της μάλιστα στο BBC Asian Network, θαυμαστές της τη διέκοψαν πολλές φορές, λέγοντας: "Ω Θεέ μου, σε αγαπώ!"

 

@sabrinabahsoon I finally made a @Spotify playlist! Link in bio💃🏽🫶🏽 Im normally quite shy with my tunes but I needed to pull through for my tube gang 😘 love you guys ❤️😭 #tubegirl #tubegirleffect ♬ original sound - habz.fx

Όλα ξεκίνησαν με ένα "όχι"

Η άνοδός της στο να γίνει η "βασίλισσα του χορού" στο TikTok και να εξελιχθεί σε μια διασημότητα στο διαδίκτυο, έγινε μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες. Πώς το κατάφερε; Όλα ξεκίνησαν με ένα "όχι".

"Πρέπει να μετακινούμαι παντού με Μετρό γιατί ζω αρκετά μακριά από όλους", εξηγεί η Sabrina και συνεχίζει: "Λοιπόν, στον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, μετά από μια βραδινή έξοδο, έβαζα τη μουσική μου. Και όταν κουνάς το κεφάλι σου, ο κόσμος δεν έρχεται κοντά σου. Σε αφήνει ήσυχο. Έτσι, ένιωθα πιο ασφαλής και απολάμβανα το ταξίδι μου λίγο καλύτερα".

Η Sabrina εξηγεί ότι είχε μια "ιδέα" για το TikTok" και ζήτησε από έναν άλλο επιβάτη να τη βοηθήσει να το τραβήξει βίντεο… "Εκείνος μου είπε όχι", λέει η Sabrina: "Και τότε είπα "ξέρεις τι; Θα το κάνω μόνη μου. Θέλω να κάνω αυτό το βίντεο".

@sabrinabahsoon Tube girl tunes is on the way! So excited for you to jam out with me ❤️ #tubegirl #tubegirleffect ♬ original sound - Hs love bot 🎶|17

Έτσι και έκανε. Το κλιπ διάρκειας 11 δευτερολέπτων, που δείχνει τη Sabrina να μιμείται το Where Dem Girls At ενώ στριφογύριζε την κάμερα, "απογειώθηκε" στο Tik Tok. Κυρίως επειδή ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος θα ήταν αρκετά γενναίος να χορεύει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η Sabrina συνέχισε κάνοντας όλο και περισσότερα βίντεο.

Από τη Μαλαισία στο Λονδίνο και τη Νομική

Μεγάλωσε στη Μαλαισία και μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο του Durham.

"Είμαι ένα κορίτσι από τη Μαλαισία από την πρώτη μέρα. Είναι το σπίτι μου", λέει και συνεχίζει: "Είμαι απλώς από μια ζεστή χώρα, ένα χαλαρό μέρος", ίσως, αυτό να εξηγεί ότι δε δίνει σημασία και στα αρνητικά σχόλια που της στέλνουν: "Ειλικρινά, δεν το παίρνω καθόλου κατάκαρδα", λέει η Sabrina, η οποία δε θέλει η κριτική να "επισκιάζει" αυτό που κάνει.

@sabrinabahsoon Im on my way and i think I’ll have more fun on the tube 😵‍💫 #tubegirleffect #tubegirl ♬ Feel It - Club Edit - Jazzy

"Πιστεύω ότι είναι συνηθισμένο τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να υπερηφανεύονται για την αξία τους. να λένε, "ω, είμαι όμορφη, είμαι ένα κορίτσι που έχει αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σε ταπεινώσουν, ώστε να μην μπορέσεις ποτέ να το κερδίσεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ υψηλή ενέργεια, όπως στις παρέες μου, είμαι αυτή που λέει "πάμε όλοι στην πίστα τώρα".

Συμπληρώνει πως "λατρεύω τον χορό, μου αρέσει η μουσική. Για να είμαι ειλικρινής, το ίδιο το Tube (σημαίνει σωλήνας και έτσι αποκαλούν το Μετρό) δεν είναι το πιο λαμπερό μέρος για να περάσετε το χρόνο σας. Και επειδή αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό, η μουσική είναι η διέξοδός μου".

@sabrinabahsoon I actually prefer the bus can’t lie 🌝#tubegirl ♬ unforgettable - adrianaaaa

Εξελίχθηκε σε "κίνημα"

Τα βίντεο του Tube Girl έχουν εντυπωσιάσει πολλούς θαυμαστές- κυρίως, αλλά όχι πάντα- γυναίκες που ανεβάζουν παρόμοια βίντεο. Η Sabrina λέει ότι έχει γίνει ένα "κίνημα". "Όταν βλέπω ανθρώπους να το μιμούνται, είμαι κάπως σαν "επιτέλους το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι", τονίζει.

"Απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους λίγο καλύτερα. Και μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να διασκεδάζουν, οπότε είναι ειλικρινά κάτι που μου ζεσταίνει την καρδιά. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να συμβεί", λέει.

"Όλη η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνω, με κάνει τόσο χαρούμενη. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Είναι όλα τρελά και πολύ καινούργια για μένα, οπότε χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για να είμαι ειλικρινής".

 

@sabrinabahsoon For the girls who get it ✨get it ✨ #tubegirl ♬ original sound - roux

Η Sabrina, η οποία είναι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, λέει ότι τα αδέρφια και οι αδερφές της είναι "υπερ-ενθουσιασμένα" που τη βλέπουν να κατακτά το TikTok. Υπάρχουν όμως τουλάχιστον δύο άνθρωποι στον πλανήτη που δε γνωρίζουν ακόμη τη φήμη της κόρης τους και είναι… οι γονείς της.

"Νομίζω ότι θα χαρούν γιατί είμαι εγώ χαρούμενη", λέει η Sabrina. "Όντας πτυχιούχος νομικής και ειδικά στα μέρη μου, πάντα μάς λένε ότι έχουμε μια "παραδοσιακή διαδρομή" να ακολουθήσουμε. Οτιδήποτε έξω από αυτό θα είναι… τρελό. Αλλά νομίζω ότι θα είναι χαρούμενοι που κάνω κάτι που μου αρέσει".

 

@sabrinabahsoon Ive not renewed my license. Ive failed 4 times 🤣 #londontiktok #tfl ♬ where dem girls at - fee✩

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 266 / position2: 611
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb