ENTERTAINMENT

Το ζευγάρι που ξεκίνησε καλά και κατέληξε με αμήχανες συνεντεύξεις και ψέματα

Ο Wilmer Valderrama νομίζει πως είναι ο εραστής του Hollywood
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το ζευγάρι που ξεκίνησε καλά και κατέληξε με αμήχανες συνεντεύξεις και ψέματα

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους, η Mandy Moore και ο Wilmer Valderrama απολάμβαναν την φήμη και τον έρωτά τους. Και οι δύο αναφέρθηκαν ο ένας στον άλλο ως "ο πρώτος μου έρωτας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένης μιας τόσο στενής σχέσης, η Moore αιφνιδιάστηκε από τα σχόλια του Wilmer μετά από πολλά χρόνια, σε μια συνέντευξη στον Howard Stern.

Ο Valderama αφού κοκορεύτηκε για το παρελθόν του, όταν αναφέρθηκε στην Mandy Moore είπε πως ήταν ο πρώτος της με τον οποίο κοιμήθηκε. Κάτι που όπως αποδείχτηκε ήταν ψέματα.

«Τα είχαμε όταν ήμουν 16 ετών. Τον αγαπώ και τον αγαπώ ακόμα και είναι πολύ καλός φίλος και γι' αυτό συγκλονίστηκα τόσο πολύ από αυτό. Τον γνώρισα σε μια φωτογράφιση για κάποιο εφηβικό περιοδικό, κυριολεκτικά όταν ήμουν 15 ετών. Δεν είχα φιλήσει ποτέ κανέναν - ήταν το πρώτο μου φιλί»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Moore συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τηλεφώνησε στον Wilmer μετά τη συνέντευξη, για να αναφερθεί σε μερικά από τα πράγματα που είχε πει. «Θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε να το εξηγήσει ότι παρασύρθηκε και ίσως υπαινίχθηκε περισσότερο από ό,τι στην πραγματικότητα συνέβη. "Όχι, το είπες ευθέως" του είπα», μοιράστηκε.

«Σκεφτόμουν: «Γιατί θα μιλούσες ποτέ για αυτό σε κανέναν;» Και να πεις ψέματα για αυτό, πρώτα απ' όλα;», είπε η Moore. 

Ο Moore μοιράστηκε ότι το πρώην ζευγάρι έχει «μερικούς κοινούς φίλους» και «βλέπονται κάθε τόσο».

Σύμφωνα με τον Stern, ο Valderrama τηλεφώνησε και ζήτησε να αφαιρεθεί η συνέντευξη.

«Δεν ξέρω καν αν θυμάμαι, αλλά νομίζω ότι πήρε τηλέφωνο και είπε: "Μπορείτε να μην το μεταδώσετε άλλο;". Ένιωθε πολύ άσχημα για αυτό γιατί υποθέτω ότι δεν ήσουν η μόνη που του τηλεφώνησε μετά από εκείνη τη συνέντευξη», είπε ο Stern.

«Νομίζω ότι πήρε ένα πολύτιμο μάθημα εκείνη την ημέρα», είπε η Moore. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 145 / position2: 615
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb