ENTERTAINMENT

Will Smith: Η ταινία στην οποία αν και παντρεμένος, ερωτεύτηκε την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη συμπρωταγωνίστριά του

«Με το Six Degrees of Separation, πήρα νωρίς μια γεύση από τους κινδύνους του να πόσο μακριά πας κάποιος για έναν ρόλο»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Will Smith: Η ταινία στην οποία αν και παντρεμένος, ερωτεύτηκε την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη συμπρωταγωνίστριά του

Η ερμηνεία του Will Smith στην ταινία Six Degrees of Separation προκάλεσε δράμα στην προσωπική του ζωή και ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του Stockard Channing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η εμπειρία έκανε τον Smith να συνειδητοποιήσει τους κινδύνους της μεθοδικής υποκριτικής. Ο σκηνοθέτης Fred Schepisi αναστατώθηκε όταν ο Smith αποφάσισε να μην φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή του με βάση τις συμβουλές του Denzel Washington, προκαλώντας ένταση στα παρασκήνια. Ο ίδιος ο Denzel εντωμεταξύ, είχε αρνηθεί ένα φιλί με την Julia Roberts στο παρελθόν.

Κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα του, ο Will Smith έχει πολλές ταινίες που έβγαλαν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο box office, ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον ηθοποιό στην αρχή, και αυτό περιελάμβανε μια συγκεκριμένη ερμηνεία στην ταινία, το Six Degrees of Separation.

Ωστόσο, προκάλεσε επίσης πολύ δράμα στην προσωπική του ζωή. Ο Smith (φρεσκοπαντρεμένος τότε, με ένα παιδί) έπαιξε στο πλευρό της ηθοποιού Stockard Channing και σύμφωνα με τον ηθοποιό, μπήκε πολύ βαθιά στον χαρακτήρα τόσο που την ερωτεύτηκε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Smith αποκάλυψε τις λεπτομέρειες στο Complex, «Η Sheree και εγώ ήμασταν στους πρώτους μήνες του γάμου μας με ένα μωρό και για τη Sheree, μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η εμπειρία ήταν τουλάχιστον δύσκολη», έγραψε ο Smith. «Είχε παντρευτεί έναν τύπο που ονομαζόταν Will Smith και ξαφνικά ζούσε με έναν τύπο που ονομαζόταν Paul», το όνομα του ρόλου του στην ταινία. «Και για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ερωτεύτηκα και τη Stockard Channing».

Ο Smith συνεχίζει: «Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, η Sheree, ο Trey και εγώ επιστρέψαμε στο L.A. Ο γάμος μας είχε μια δύσκολη αρχή». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 365 / position2: 903
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb