ENTERTAINMENT

Τον απέρριψε το 2007, αλλά το 2023 τον παντρεύτηκε: Ένας έρωτας που άργησε να ξυπνήσει

Ο Calvin Harris και η Vick Hope παντρεύτηκαν!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τον απέρριψε το 2007, αλλά το 2023 τον παντρεύτηκε: Ένας έρωτας που άργησε να ξυπνήσει

Ο Calvin Harris και η Vick Hope παντρεύτηκαν! Ο Σκωτσέζος DJ και η Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός φέρεται να παντρεύτηκαν σε ένα πολυτελές κτήμα στο Alnwick της Αγγλίας, στις 9 Σεπτεμβρίου και υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε μια υπέροχη δεξίωση σε εξωτερικούς χώρους, επιβεβαιώνει το People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Harris, 39 ετών και η Hope, 33, γνωρίζονται σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά η αρχική τους συνάντηση δεν ήταν ακριβώς η περίπτωση αυτού που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο Harris ζήτησε από την Hope να βγούνε ραντεβού το 2007 λίγο μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας του «Acceptable in the 80s», αλλά εκείνη τον απέρριψε. «Είναι κάτι με το οποίο γελάσαμε στο πρώτο μας σωστό ραντεβού», είπε στο You Magazine νωρίτερα φέτος. «Ακόμα γελάμε με αυτό τώρα...».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε χρόνια αργότερα και τα έφτιαξαν στις αρχές του 2022.

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια έξοδο ως ζευγάρι τον περασμένο Μάιο, με την Hope να φοράει ένα μεγάλο σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που πυροδότησε φήμες αρραβώνων. «Δεν ποστάρουμε τίποτα στα social media γιατί ο χρόνος που περνάμε μαζί είναι "πραγματική ζωή" και είναι δικός μας» είπε η ίδια.

Από τότε, έχουν μοιραστεί μερικές σπάνιες στιγμές από τη σχέση τους στο Instagram, από το να κάνουν παρέα στο Coachella μέχρι ένα ταξίδι στην Ίμπιζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 171 / position2: 613
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb