CELEBS

Το διάσημο ζευγάρι του οποίου ο γάμος κράτησε 4 μήνες με το ζόρι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το βραχύβιο ειδύλλιο του Bradley Cooper με την πρώην σύζυγό του Jennifer Esposito
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το διάσημο ζευγάρι του οποίου ο γάμος κράτησε 4 μήνες με το ζόρι
Φωτογραφία από Pixabay

Ο Bradley Cooper και η Jennifer Esposito αρραβωνιάστηκαν μόλις λίγους μήνες αφότου εθεάθησαν μαζί, όταν το PEOPLE επιβεβαίωσε την είδηση ​​της σχέσης τους τον Οκτώβριο του 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός εθεάθη να ψωνίζει νυφικό στο Λος Άντζελες όσο ο Cooper ήταν απασχολημένος στα γυρίσματα του Alias, το Kitchen Confidential και του Failure to Launch. Η Esposito, εν τω μεταξύ, δούλευε στο Law & Order.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου του 2006, κάτι που επιβεβαίωσε το PEOPLE τον επόμενο μήνα. Οι όρκοι τους δόθηκαν στη Νότια Γαλλία και ο γάμος ήταν μια σχετικά χαμηλών τόνων υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το ζευγάρι απολάμβανε τον χρόνο του μαζί, ο γάμος τους σύντομα θα έπαιρνε στροφή μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, όταν η Esposito υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού είπε σε δήλωση εκείνη την εποχή, "Η Jennifer Esposito υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της αυτή τη στιγμή." Ο εκπρόσωπος του Cooper είπε σε ξεχωριστή δήλωση: "Η απόφαση ήταν αμοιβαία - αφού έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό".

Το 2014, η Esposito κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της στο βιβλίο με τίτλο Jennifer's Way. Ισχυρίστηκε ότι ένας από τους πρώην της, αν και δεν κατονομάζει ποιος, ήταν "κύριος χειριστής".

"Ήταν αστείος, έξυπνος, αλαζόνας και εξπέρ στη χειραγώγηση", έγραψε η ηθοποιός. "Δεν τον έβρισκα απαραίτητα τόσο ελκυστικό, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να απολαύσω την αίσθηση του χιούμορ του για λίγο". Πρόσθεσε, "Διασκεδάσαμε, αλλά είχε επίσης μια κακή, ψυχρή πλευρά. Η προσωπικότητά του ήταν εξαντλητική."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 219 / position2: 573
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb