FITNESS

Το νέο trend στο TikTok θα σου δώσει κίνητρο για γυμναστική, όταν δεν έχεις καθόλου διάθεση

Θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαμένη σου ενέργεια
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το νέο trend στο TikTok θα σου δώσει κίνητρο για γυμναστική, όταν δεν έχεις καθόλου διάθεση
Unsplash

Όταν "χτύπησε" η πανδημία του Covid-19, οι περισσότεροι από εμάς εγκαταλείψαμε τις σκληρές προπονήσεις και αφιερωθήκαμε σε πιο ήπιες μορφές άσκησης όπως είναι το pilates, yoga και απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αγαπούν τις ήπιες προπονήσεις τους, άλλοι είναι έτοιμοι να  ανεβάσουν λίγο παλμούς κι αυτό το trend στο TikTok έχει βρει τη χρυσή τομή.

Τι είναι το cozy cardio;

@hope_zuckerbrow cozy cardio forever!!!💗 #fyp #cardio #cozy #cozycardio #weightloss #walkingpad ♬ Blue Moon - Muspace Lofi

Η τάση ονομάζεται cozy cardio και πρόκειται για μια χαλαρή γυμναστική που προκαλεί έντονους παλμούς και εφίδρωση, επιφέροντας πολύ καλά αποτελέσματα, έχοντας όμως μια προϋπόθεση: να ξυπνάς στις 5 το πρωί για να γυμναστείς!

Το Cozy cardio, που επινοήθηκε από μία creator του TikTok, τη Hope Zuckerbrow, έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας στην οποία μπορείς να κάνεις μια προπόνηση cardio στο σπίτι. 

Συγκεκριμένα, η Zuckerbrow γεμίζει το μπουκάλι της με νερό, φτιάχνει έναν καφέ, φορά άνετες και χουχουλιάρικες κάλτσες, βάζει μια ταινία ή μια σειρά και ξεκινάει χαλαρά τη γυμναστική της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zuckerbrow συνήθως κάνει το cozy cardio της περίπου στις 5 π.μ., εναρμονίζοντας αυτή την τάση με μια άλλη εμμονή του TikTok: την τάση "5-to-9" που εξιδανικεύει μια ρουτίνα αυτοφροντίδας νωρίς το πρωί, πριν από τη δουλειά. Και αλήθεια, οι πρωινές ώρες αποτελούν το τέλειο σκηνικό για μια καλή cardio προπόνηση.

Είναι το Cozy Cardio μια καλή προπόνηση;

Όταν πρόκειται για γυμναστική, οτιδήποτε είναι καλύτερο από το τίποτα. Εάν δεν κάνεις καμία σωματική δραστηριότητα αυτή τη στιγμή, δεν έχεις τίποτα να χάσεις ενσωματώνοντας το νέο trend στη ρουτίνα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 1581 / position2: 1977
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb