ENTERTAINMENT

To εντελώς αλλοπρόσαλο σάντουιτς που έτρωγε ο Elvis και όλες οι περίεργες παραγγελίες του

Πώς ήθελε την μπριζόλα του;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To εντελώς αλλοπρόσαλο σάντουιτς που έτρωγε ο Elvis και όλες οι περίεργες παραγγελίες του

Ο Elvis είχε πολλές ιδιοτροπίες και πολλές αφορούσαν το φαγητό αφού όπως είχε πει και η μαγείρισσά του στη Graceland ο ίδιος έλεγε πως ήταν το μόνο πράγμα που τον έκανε χαρούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για παράδειγμα όσο βρισκόταν στα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας, ο Elvis έπρεπε να ελέγξει ξανά ότι η παραγγελία του δείπνου θα είχε ως αποτέλεσμα ένα αποδεκτό γεύμα για τον ίδιο με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε φορά. Το τι θα συνόδευε την μπριζόλα του ή τι θα είχε η σαλάτα του - Ας πούμε για την μπριζόλα, δεν δεχόταν τίποτα λιγότερο από μια υπερβολικά ψημένη (σχεδόν καμένη) μπριζόλα και θα γυρνούσε πίσω το γεύμα αν δεν ήταν της αρεσκείας του.

Το πρόβλημα ήταν ότι η διατύπωσή του κατά την παραγγελία δεν ήταν ακριβώς ακριβής και έτσι συμφωνα με τα λεγόμενα και της γυναίκας του, Priscilla, πολλές φορές δημιουργούνταν παρεξηγησεις! Η ίδια θυμάται πως στο πρώτο τους ραντεβού έφαγε 5 χοτ ντογκ με μουστάρδα και μπέικον!

Όταν ήταν όμως σπίτι του στη Graceland, συνήθως έτρωγε ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, ενώ όλοι του οι φίλοι ζητούσαν εξωφρενικά γεύματα. Αυτό δεν άρεσε στην Priscilla.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό που ήταν πραγματικά εξωφρενικό», έγραψε, «ήταν ότι οι φίλοι του παρήγγειλαν μπριζόλες κόντρα φιλέτο ή παϊδάκια ενώ ο Elvis έτρωγε συνήθως χάμπουργκερ ή σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μπανάνα».

Ως αποτέλεσμα, η Priscilla πήρε τον έλεγχο της κουζίνας. Ένιωθε ότι τα γεύματα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα γούστα του Elvis, όχι των φίλων του. «Oποιος δεν του άρεσε αυτό που περιείχε θα μπορούσε να πάει σε ένα τοπικό εστιατόριο», έγραψε. Eκείνος ας πούμε , έτρωγε φαγητά όπως πουτίγκα μπανάνας, σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μπανάνα και το διαβόητο σάντουιτς Fool's Gold, το οποίο αποτελούταν από ένα καρβέλι ψωμί, ένα ολόκληρο βαζάκι φυστικοβούτυρο, ένα ολόκληρο βαζάκι μαρμελάδα σταφυλιού και ένα κιλό μπέικον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 454 / position2: 912
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb