ENTERTAINMENT

Εκτός εαυτού η Ιωάννα Τούνη με καλεσμένη του Αλεξάνδρου στη βάφτιση ‑ «Να μη σώσει να έρθει!»

Η κίνηση που την έκανε έξαλλη
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2023
Εκτός εαυτού η Ιωάννα Τούνη με καλεσμένη του Αλεξάνδρου στη βάφτιση ‑ «Να μη σώσει να έρθει!»

Εστάλησαν τα προσκλητήρια για τη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους καλεσμένους τους να ενημερώνονται ότι το μυστήριο θα λάβει χώρα την επόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρωινό της Παρασκευής, το προσκλητήριο παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου επίσης αποκαλύφθηκε και το όνομα του μικρού που θα είναι Πάρης!

Σημειώνεται, ότι η βάπτιση θα λάβει χώρα σε πολύ στενό κύκλο, με το ζευγάρι να μην είχε αποκαλύψει το παραμικρό σχετικά με την ημερομηνία και την τοποθεσία του πάρτυ που θα ακολουθήσει, γεγονός που… δικαιολογεί το απίστευτο ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τη διαρροή!



Σε insta story της, η Τούνη έριξε ευθείες βολές στο πρόσωπο -συγκεκριμένα στη γυναίκα που από ό,τι τόνισε δεν είναι δική της καλεσμένη!- που θεωρεί πως διέρρευσε το προσκλητήριο, καλώντας τη να… μη σώσει να πάει στη βάπτιση!
«Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα, το καταλαβαίνετε τώρα. Δεν ήταν φυσικά δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…», είπε και συνέχισε: «Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει, ευχαριστώ!», είπε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 170 / position2: 696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb