ENTERTAINMENT

Γιάννης Βαρδής: «Παντρεύτηκε τον πατέρα μου όταν εκείνος δεν είχε αντίληψη ‑ Την απεχθάνομαι»

Η τελευταία γυναίκα του Αντώνη Βαρδή είχε δηλώσει πως «είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει συναυλία μετά τον θάνατό του»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2023
Γιάννης Βαρδής: «Παντρεύτηκε τον πατέρα μου όταν εκείνος δεν είχε αντίληψη ‑ Την απεχθάνομαι»

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την τελευταία γυναίκα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τη Φιλοθέη Μωβ, ο τραγουδιστής ξέσπασε κατά της γυναίκας, καθώς η τελευταία είχε δηλώσει πως «ο Αντώνης δεν ήθελε να γίνει συναυλία μετά τον θάνατό του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Βαρδής ξεσπάθωσε εναντίον της, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «η Φιλοθέη Μωβ παντρεύτηκε τον πατέρα μου, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε τη συνέντευξη του Γιάννη Βαρδή, στην οποία ο τραγουδιστής απάντησε σε όλα, ακόμα και στο γιατί δεν κάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη στην τελευταία συναυλία που έγινε προς τιμή του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο. «Την κα Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα, γιατί σε μια προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006, δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες», ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

Στη συνέχεια, έγινε καταπέλτης κατά της Φιλοθέης Μωβ. «Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δεν το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει», δήλωσε ξεκάθαρα.

Ο Γιάννης Βαρδής δεν σταμάτησε εκεί. Ξεκαθάρισε και άλλο το τοπίο, λέγοντας πως «ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που εκείνη την εποχή του γύρισαν την πλάτη, όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή».

«Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου. Η κα Φιλοθέη μπορεί να κουνάει το δάχτυλο, αλλά δεν μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις.

Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια, ενώ εκείνη την εποχή, εγώ είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι μόνο από αυτό. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την περιουσία του Αντώνη Βαρδή, ο γιος του ανέφερε ότι «σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ της επέτρεψα να μείνει 17 μήνες στο σπίτι, ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία. Μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου και της ζήτησα, πολύ ευγενικά, να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι.

Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα. Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία που διεκδικεί εδάφη, ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί έτσι», κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 150 / position2: 996
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb