ENTERTAINMENT

Όταν η Jennifer Aniston δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση από παρουσιαστή live on air

Μια άβολη στιγμή που αγγίζει τα όρια της παρενόχλησης. Ή και τα ξεπερνάει!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όταν η Jennifer Aniston δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση από παρουσιαστή live on air
Nextweb Studio

Ο David Letterman ήρθε κάτι παραπάνω από κοντά με την Jennifer Aniston, όταν αυτή παρευρέθηκε για να της πάρει συνέντευξη στο talk show του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο David Letterman ήρθε αρκετά κοντά (παραπάνω από το επιτρεπτό) στην ηθοποιό και σόκαρε τους τηλεθεατές. Σε ένα απόσπασμα από ένα επεισόδιο του 1998 του "The David Letterman Show", η Aniston αστειευόταν ότι έπεσε πάνω στους θαυμαστές της σε ένα χαμάμ. Τότε ο Letterman τη ρώτησε πρόστυχα αν ήταν γυμνή εκείνη τη στιγμή.

Σαν να μην έφτανε η ήδη άβολη ερώτηση, πήγε τα πράγματα ακόμη παραπέρα όταν έσκυψε κοντά στην Aniston και είπε: «Συγχωρέστε με αν αυτό είναι αγενές, θέλω απλώς να δοκιμάσω ένα πράγμα». Αφού ο Letterman πλησίασε πολύ κοντά στην Aniston, ενώ αυτή οπισθοχώρησε κι έβγαλε μια κραυγή, στη συνέχεια άρπαξε μια τούφα από τα μαλλιά της ηθοποιού και τα έγλειψε, δίνοντάς μας μια ζωντανή τηλεοπτική στιγμή που ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστική.

«Αυτή η συνέντευξη της Jennifer Aniston στον David Letterman το 1998 εξακολουθεί να είναι αηδιαστική»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Letterman αστειεύτηκε ότι η παραγωγή θα έκοβε το κλιπ, η Aniston απάντησε: «Αυτό ήταν κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ» και παραδέχτηκε ότι είχε φρικάρει. Αν και φάνηκε "χιουμοριστική" η εικόνα με τη γλώσσα στο μάγουλο, εκείνη την εποχή, οι χρήστες του Twitter έριξαν άλλη μια ματιά στο κλιπ που κυκλοφόρησε ξανά δεκαετίες αργότερα και ... δε γελούσαν.

«Αυτή η συνέντευξη της Jennifer Aniston στον David Letterman το 1998 εξακολουθεί να είναι αηδιαστική», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Δεν μπορώ να χωνέψω πόσο ανατριχιαστικό και ενοχλητικό είναι αυτό το σκηνικό της Jennifer Aniston στον Letterman», έγραψε ένας άλλος. 

Κι αυτή δεν ήταν η μοναιδκή φορά που ο Letterman έγινε άβολος σε ζωντανή εκπομπή ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 218 / position2: 1121
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb