ENTERTAINMENT

«Αν ζούσε ο Αντώνης, θα τον υιοθετούσα» ‑ Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις της Νένας Χρονοπούλου

«Δεν είναι κανένας καπετάνιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του πληρώματος, όταν δεν είναι μπροστά»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 12, 2023
«Αν ζούσε ο Αντώνης, θα τον υιοθετούσα» ‑ Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις της Νένας Χρονοπούλου

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου. Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για το θάνατo του άτυχου 36χρονου Αντώνη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νένα Χρονοπούλου λοιπόν, στις δηλώσεις της είπε πως αν ζούσε θα τον υιοθετούσε και θα τον έπαιρνε στο σπίτι της, καθώς ένας άνθρωπος με νοητική στέρηση παραμένει παιδί.

Οι δηλώσεις της Νένας Χρονοπούλου για το θάvατο του 36χρονου Αντώνη
«Όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα παιδί, έναν άγγελο, ένα παιδί από τα παιδιά μας γιατί όλοι οι γονείς πιστεύουμε ότι αν ο Αντώνης είχε τη δυνατότητα της αντίστασης δε θα είχε χάσει τη ζωή του. Μπήκε στο πλοίο για να πάει στο σπίτι του, να επιστρέψει εκεί και επειδή τον ήξεραν, ήξεραν ότι μπορούν και να του επιβληθούν. Του μίλησαν άσχημα και τον έσπρωξαν στον θάvατο.

Δεν είναι κανένας καπετάνιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του πληρώματος, όταν δεν είναι μπροστά. Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε να πνίγεται κάποιος και να φεύγουμε», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε: «Ένας άνθρωπος με νοητική στέρηση παραμένει πάντα παιδί. Και 100 χρονών να φτάσει. Έχει νοητική στέρηση το παιδί μου, είναι 19 ετών αλλά είναι 3. Όλοι μάθαμε ότι ο Αντώνης ήταν καλός, πολύ γλυκός, ήταν το παιδί για τα θελήματα που σημαίνει ότι ήταν ένας προκομένος άνθρωπος»

Και ολοκλήρωσε: «Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι ότι οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας άνθρωπος σπρώχνει έναν άνθρωπο έτσι. Έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αν ζούσε ο Αντώνης, θα τον υιοθετούσα και θα τον έπαιρνα στο σπίτι»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 174 / position2: 816
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb