THINK

Red Flags: Τι μαρτυρούν τα social media του συντρόφου σου;

Δεν είναι όλα τα posts αθώα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Red Flags: Τι μαρτυρούν τα social media του συντρόφου σου;
Pexels

Λένε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με την κανονική ζωή και είναι λογικό αν το σκεφτεί κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας τείνουμε να προβάλλουμε τις χαρούμενες στιγμές μας, φωτογραφίες από διακοπές, γενέθλια, βραδινές εξόδους, ενώ σπάνια θα δεις κάποιον να δημοσιεύει εικόνες από τις μέρες που είναι στις "μαύρες" του, που έχει βγάλει δερματικά εξανθήματα ή περνάει κάποια σκληρή δοκιμασία στη ζωή του.

Ωστόσο, παρά την προσεκτική επιμέλεια μας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούμε μπορούν να πουν μια "ιστορία" και μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάποιον από τις αναρτήσεις του στα social media. Ιδιαίτερα του συντρόφου σου!

Παρακάτω θα βρεις μερικά red flags στη σχέση του συντρόφου σου με τα social media, που θα πρέπει να προσέξεις ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανίζεται ως single

Ανεβάζει φωτογραφίες με φίλους ή μόνος του και δε δημοσιεύει τη σχέση σας ή τίποτα για τη σχέση σας. Δεν είναι κακό να μη θέλει να έχετε παντού φωτογραφίες αγκαλιασμένοι με φιλιά και καρδιές, αλλά το να αποφεύγει επιδεικτικά να κάνεις εμφάνιση στο προφίλ του είναι κάπως ...ύποπτο!

Κάνει like σε ακατάλληλες φωτογραφίες

Ναι, το ξέρουμε ότι του αρέσει η πρώην π0rνοσταρ που ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό (ή και χωρίς). Δεν είναι ανάγκη να πατάει like σε αυτή, στις φίλες της, στην influencer, στο Μαράκι από τον 3ο και γενικά σε όλες τις κοπέλες που ανεβάζουν αντίστοιχες φωτογραφίες...

Αφήνει flirty σχόλια σε άλλες

Ομοίως, με το προηγούμενο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήνει σχόλια σε άλλες γυναίκες, γνωστές ή μη, ακόμα κι αν αυτά είναι φωτιές, καρδιές ή κάτι τέτοιο. Μέγιστο red flag!

Κάνει stalking στην πρώην του

Πόσα καμπανάκια κινδύνου να βαρέσουμε; Το ξέρουμε ότι το έχεις κάνει κι εσύ, όμως υπάρχει διαφορά από το να μπαίνεις στο προφίλ μια φορά στο τόσο, από το να ξημεροβραδιάζεσαι εκεεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 314 / position2: 670
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb