Πρεμιέρα για το Fay’s Time: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τις αλλαγές στην εκπομπή

«Ξυπνάμε πια με αγωνία και τρόμο»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 11, 2023
Πρεμιέρα για το Fay’s Time: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τις αλλαγές στην εκπομπή

Η Φαίη Σκορδά φορώντας ένα ασπρόμαυρο σύνολο καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και αναφέρθηκε αρχικά στις αλλαγές της εκπομπής, την ώρα προβολής και τον τίτλο, όμως το σκηνικό παρέμεινε ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πλησιάζω την κάμερα γιατί θέλω να σας κάνω μία αγκαλιά. Ένα δύσκολο καλοκαίρι, μία δύσκολη εβδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ μία συντροφιά με μία νέα ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Η σκέψη, η καρδιά, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η προσευχή μας παρ’ ότι είμαστε εδώ είναι στους ανθρώπους στο Θεσσαλικό κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, είναι οι άνθρωποι που χάσαμε, οι καταστρoφές, τα ζώα που χάθηκαν, η επόμενη μέρα όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε πια με αγωνία, με τρόμο και με φόβο πια αλλά συνεχίζουμε όμως…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια πρεμιέρα που πρώτη φορά δεν έχω άγχος. Δεν έχω άγχος γιατί είναι λίγο το προσωπικό μου μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει. Το άγχος και η αγωνία μου όλες αυτές τις ημέρες έχει να κάνει με όλο αυτό που συμβαίνει…».


Στη συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της, την αρχισυντάκτριά της Αγγελική Γιαννακοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 337 / position2: 1640
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb