CELEB STYLE

Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε να βάφεται η Gwyneth Paltrow

Ειλικρινά μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Paltrow δεν έχει προσπαθήσει να μας πουλήσει περίεργα προϊόντα μακιγιάζ στο Goop
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε να βάφεται η Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow έπεισε ένα σωρό διάσημες φίλες της να παραιτηθούν από το μακιγιάζ τους και να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να λάμψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, δεν ήταν πάντα λάτρης του να είναι... au naturel. Το 2016, είπε στο κανάλι E Entertainment ότι η γήρανση είχε αυξήσει τη γοητεία των καλλυντικών για εκείνη. "Φοράω περισσότερο μακιγιάζ τώρα. Νομίζω ότι όταν δεν είσαι 25 ετών λίγη μάσκαρα είναι ήδη... πολλή", είπε.

Ειλικρινά μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Paltrow δεν έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει περίεργα προϊόντα μακιγιάζ στο Goop - όπως μάσκαρα με στάχτη φασκόμηλου για να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια :)

Μεγαλώνοντας, η Gwyneth  ήταν περιτριγυρισμένη από συνομήλικους που μοιράζονταν την έλλειψη πάθους για το μακιγιάζ. «Πήγα σε ένα σχολείο αποκλειστικά για κορίτσια», είπε στο People το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ντυνόμασταν για κανέναν». Όταν όμως μεγάλωσε και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, η Gwyneth αναμενόταν να τυφλωθεί για εκδηλώσεις και να περνούσε ώρες στις καρέκλες των καλλιτεχνών μακιγιάζ για τους ρόλους της στον κινηματογράφο. Αυτό δεν βελτίωσε τη γνώμη της για τα καλλυντικά προϊόντα. "Πάντα μου αρέσει να μην φοράω μακιγιάζ. Για μένα, το μακιγιάζ σήμαινε πάντα ότι θα πάω στη δουλειά", είπε. Σύμφωνα με την Paltrow, αισθάνεσαι επίσης καλύτερα να έχεις γυμνό δέρμα.

Η Gwyneth συζήτησε τα συναισθήματά της για το μακιγιάζ ξανά το 2023 με την Kim Kardashian. «Δεν φοράω σχεδόν ποτέ μακιγιάζ», είπε η Gwyneth στην Kim στο «The Goop Podcast», και πρόσθεσε,  «Το μισώ. Το μισώ κυριολεκτικά».

Όταν η Paltrow αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην Goop έναντι της καριέρας της στην υποκριτική, το να φοράει μακιγιάζ δεν ήταν πλέον απαίτηση εργασίας.

Σε μια συνέντευξη του 2022, αποκάλυψε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφασή της να σταματήσει να κάνει ταινίες. «Πραγματικά δεν μου λείπει», είπε. «Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω». Τώρα, η σελίδα της στο Instagram είναι γεμάτη με φρέσκες φωτογραφίες της Gwyneth να χαλαρώνει στο σπίτι και να κάνει παρέα με τα παιδιά της και όχι με λαμπερές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 276 / position2: 682
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb