ENTERTAINMENT

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και ο διάλογος που είχε με follower της

«Δε με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος…»

Δημοσίευση ΑΥΓ 25, 2023
Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και ο διάλογος που είχε με follower της

Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έγινε για ακόμη μια φορά η Αθηνά Οικονομάκου εξαιτίας μιας ανάρτησης που έκανε από τις διακοπές της την ώρα που πύρινα μέτωπα έχουν ανοίξει σχεδόν σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από αυτά και στη συνέχεια άνοιξε ολόκληρο διάλογο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Μάλιστα, ο διάλογός τους αν και στην αρχή είχε έντονο και επιθετικό ύφος στη συνέχεια, οι δυο γυναίκες τα βρήκαν δείχνοντας πως κατανοούν απόλυτα η μια την άλλη.

Η follower της, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που δημοσίευσε αργότερα στο Instagram της η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε την κουβέντα απαντώντας στο story που είχε δημοσιεύσει η ηθοποιός για τις φωτιές και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την αντιμετώπισή τους, γράφοντας: «Νωρίς το θυμήθηκες» με την ηθοποιό να της απαντά: «Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω». Στη συνέχεια, φαίνεται πως καταλάθος η follower της έκανε αίτημα για βιντεοκλήση και συνέχισε λέγοντας: «Ωπ συγγνώμη για την κλήση αλλά με πέτυχες στην εργασία μου. Δε με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος…Καλή συνέχεια…Πάντως, για να απαντήσεις σε έτσουξαν τα σχόλια».

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε τότε: «Χαχαχα πολύ! Κλαίω σε μια γωνιά αυτή τη στιγμή!» με τη follower να συνεχίζει γράφοντας: «Εμ δεν πειράζει ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε, γι΄αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι…Φιλιά, πολύ ασχοληθήκαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί ήταν που η ηθοποιός πήρε για τα καλά τον λόγο και απάντησε: «Να 'στε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια…Λυπάμαι για τη δυστυχία σας αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμαι που μεγαλώσατε με χωρισμένους γονείς ή με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας! Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση να βοηθήσουν…Με αγάπη! Αντίο και καλή συνέχεια σε ό, τι κάνετε».

Η follower όμως δε σταμάτησε και έθιξε το θέμα των κρίσεων πανικού που έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός ότι πάθαινε, υπονοώντας ότι είχε εύκολα παιδικά, οπότε δε θα έπρεπε να έχει. Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε τότε με ειλικρίνεια για τη ζωή της λέγοντας στη follower της τα εξής:

«Εγώ ακριβώς επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένο παιδί αντιλήφθηκα σχετικά νωρίς τι πρέπει να κάνω για να σώσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου, να μάθω να αγαπώ, να κατανοώ, να συνδέομαι για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη…και είμαι! Και πιστέψτε με ακόμα και να χωρίσω θα είμαι ευτυχισμένη - επειδή με είχατε άγχος στο προηγούμενο μήνυμα! Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία…Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια! Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό…».

Η follower μετά από αυτά τα λόγια φαίνεται πως «μαλάκωσε» - ζητώντας μάλιστα και «συγγνώμη» - εξηγώντας πως όλο αυτό που γίνεται στη χώρα μάς έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση και καλό θα ήταν να μην προβάλλεται τόσο η πολυτέλεια. Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε κι εκεί με ειλικρίνεια λέγοντας πως ναι μεν κι αυτή όταν δημοσίευσε το συγκεκριμένο post δεν είχε καταλάβει τη «κατάσταση της σοβαρότητας» αλλά από την άλλη η «πολυτέλεια» αυτή δεν είναι λόγω του συζύγου της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δουλεύω πάνω από 15 χρόνια στην τηλεόραση και στο θέατρο με υψηλές δόξα τω Θεώ αμοιβές, πληρώνομαι από Instagram προωθήσεις κι έχω και 2 επιχειρήσεις που ξεκίνησα από το 0 χωρίς γνώση, εμπειρία και καμία βοήθεια παρά μόνο με το ένστικτο και τη σκληρή δουλειά! Μην παρασύρεστε κι εσείς από τον οχετό των ανθρώπων που κράζουν γιατί απλώς δεν αντέχουν να δουν αυτή την πλευρά της αλήθειας! Γιατί τους πονάει! Γιατί βολεύει πολύ να πιστεύουν ότι όλοι είναι άχρηστοι και ψώνια και βασίζονται σε πλούσιους συντρόφους γιατί αλλιώς θα ήταν ένα τίποτα…δηλαδή σαν αυτούς κι αυτό δεν αντέχεται! Να διαφέρετε με όποιο κόστος».

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου ζήτησε την άδεια της συγκεκριμένης κοπέλας προκειμένου να δημοσιεύσει τον διάλογό της.

Ύστερα από όλα αυτά που ειπώθηκαν η διαδικτυακή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου την ευχαρίστησε για την ήρεμη και γλυκιά αντιμετώπισή της στα άκομψα σχόλια που της έκανε και κάπως έτσι οι δυο τους τα «βρήκαν». Το νοιάξιμο της ηθοποιού προς τη follower και το ότι δεν απάντησε στην «οργή» με οργή ήταν το κλειδί για να διορθώσει την άποψη και τη στάση της η follower απέναντι σ' εκείνη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 292 / position2: 1232
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb