MAKEUP

Τα μυστικά της Jenna Ortega για το τέλειο no makeup look

Υπέροχο αποτέλεσμα με ελάχιστα προϊόντα!
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα μυστικά της Jenna Ortega για το τέλειο no makeup look

Στην εποχή μας, τα φίλτρα και η επεξεργασία των φωτογραφιών και των βίντεο είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, που κάνουμε σχεδόν όλοι, πόσο μάλλον οι διάσημοι, οι οποίοι πολλές φορές πίσω από μια απλή φωτογραφείο κρύβουν ένα ολόκληρο επιτελείο επαγγελματιών που τους βοηθούν να πετύχουν τη τέλεια εμφάνιση. Έτσι, πολλοί διάσημοι καταλήγουν να είναι αγνώριστοι χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε θα μπορούσαμε όμως να πούμε το ίδιο και για τη Jenna Ortega.

Η Jenna είναι ένα από τα μεγαλύτερα it - girls του Hollywood, που έχει ξεχωρίσει με τους ρόλους της και ειδικά με τον τελευταίο, ως Wednesday Addams.

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε αυτό το κορίτσι και κυρίως γιατί παρόλο που είναι μία σταρ, δε φοβάται να δείξει τη φυσική της ομορφιά αλλά και να ξεβαφτεί εντελώς μπροστά στην κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την καραντίνα, η ίδια δήλωσε στο Cosmopolitan, "Λογικά κάποια στιγμή στη ζωή μου θα κάνω ένα μόνιμο διάλειμμα από το μακιγιάζ. Αν και η δουλειά μου απαιτεί πολλά προϊόντα σε πρόσωπο και σώμα, νιώθω τόσο φρέσκια και όμορφη όταν είμαι εντελώς φυσική."

Αντίστοιχα όμως νιώθει και για τα μαλλιά της. Στην ίδια συνέντευξη, είπε πως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ενώ και τα νύχια της προτιμά να είναι κοντά και χωρίς καθόλου βερνίκι.

 Η Jenna Ortega αγκαλιάζει τη φυσική της ομορφιά

Τον Απρίλιο, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δοκίμασε να ξεβαφτεί με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Neutrogena, έχοντας πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

Μοιράστηκε το πριν και το μετά από το ντεμακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει τη φυσική της εμφάνιση στους χιλιάδες followers της.

Πώς όμως καταφέρνει να έχει τόση αυτοπεποίθηση μπροστά σε τόσο κόσμο που την παρακολουθεί; Μην ξεχνάμε ότι η ίδια μεγάλωσε μαζί με το κοινό της, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες το 2012, όταν ήταν μόλις δέκα ετών.

Αυτές είναι οι συμβουλές της για ένα φυσικό αποτέλεσμα, με ελάχιστα προϊόντα, όπως δήλωσε στο Cosmopolitan.

«Mου αρέσει να χρησιμοποιώ τη μάσκαρα της Neutrogena Hydro Boost, λίγο lip balm για τα χείλη και ίσως βάλω λίγο concealer, αν έχω κάποια ατέλεια. Ρουζ δε χρησιμοποιώ, επειδή περνάω αρκετό χρόνο στον ήλιο και έτσι έχω πάντα φυσικό ρουζ στο πρόσωπό μου. Όταν θέλω ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, προσθέτω το αγαπημένο μου μπορντό κραγιόν και νιώθω υπέροχα!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 84 / position2: 556
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb