ENTERTAINMENT

Το σκάνδαλο της 16χρονης μαθήτριας που πυροβόλησε τη γυναίκα του εραστή της και συγκλόνισε τους πάντες

Η Long Island Lolita που επιτέθηκε για να δολοφονήσει τη γυναίκα του εραστής της σε μια κρίση ζήλιας

Το σκάνδαλο της 16χρονης μαθήτριας που πυροβόλησε τη γυναίκα του εραστή της και συγκλόνισε τους πάντες

Η Amy Fisher ήρθε στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ των ΗΠΑ, το 1992 αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγο του 35χρονου ιδιοκτήτη φανοποιείου αυτοκινήτων, Joey Buttafuoco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Buttafuoco είχε εξωσυζυγικό «δεσμό» με την Amy που ξεκίνησε όταν αυτή ήταν 16 ετών. Στις 19 Μαΐου 1992 η Fisher πήγε στο σπίτι του Joey και της Mary Jo Buttafuoco για να αντιμετωπίσει τη Mary Jo σε μια κρίση ζήλιας και οργής.

Η Fisher συνελήφθη και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μετά από μια έντονη διαμάχη με τη Mary Jo, η Fisher πυροβόλησε τη γυναίκα του Buttafuoco στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Η Fisher συνελήφθη και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αργότερα ομολόγησε την ενοχή της σε επιβαρυντική επίθεση 1ου βαθμού και έλαβε ποινή φυλάκισης από 5 έως 15 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την καταδίκη της Fisher, σειρά είχε ο Buttafuoco, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό και εξέτισε μόλις 4 μήνες φυλάκιση. Μετά την αποφυλάκιση της Fisher μετά από 7 χρόνια, η ίδια ξεκίνησε μια καριέρα ως συγγραφέας, μοντέλο webcam και ηθοποιός ψυχαγωγίας ενηλίκων. Μετά την αποφυλάκιση της Fisher μετά από 7 χρόνια, η ίδια ξεκίνησε μια καριέρα ως συγγραφέας, μοντέλο webcam και ηθοποιός ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Τα ΜΜΕ αποδίδουν στη Fisher το παρατσούκλι "Long Island Lolita" σε μια κατάφωρα λανθασμένη αναφορά στο θεμελιώδες έργο του Vladimir Nabokov!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 149 / position2: 827
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb