ENTERTAINMENT

Μετά τον χωρισμό ‑ βόμβα, οι πρώτες δηλώσεις που προκαλούν... αμηχανία

Η είδηση του χωρισμού της Britney Spears και του Sam Asghari έγινε γνωστή την Πέμπτη - Αλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μετά τον χωρισμό ‑ βόμβα, οι πρώτες δηλώσεις που προκαλούν... αμηχανία

Η είδηση του χωρισμού της Britney Spears και του Sam Asghari έγινε γνωστή την Πέμπτη 17 Αυγούστου - Η Britney Spears φέρεται να απάτησε τον Sam Asghari με το οικιακό προσωπικό τους και να τον χτύπησε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mέσα στις φήμες για το τι προκάλεσε το χωρισμό του Sam Asghari και της Britney Spears, ο 29χρονος ηθοποιός και μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Μετά από έξι χρόνια αγάπης και δέσμευσης αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να ολοκληρώσουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα κρατήσουμε την αγάπη και το σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλο. Της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Συμβαίνουν αυτά.

»Θα ήταν γελοίο να ζητήσω εχεμύθεια, οπότε απλά θα ζητήσω από όλους, και από τα media, να δείξουν καλοσύνη και ευαισθησία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλέστηκε το TMZ o Asghari υποπτεύθηκε ότι η τραγουδίστρια τον είχε απατήσει με ένα μέλος του οικιακού προσωπικού, ενώ υπάρχει και ένα βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που καταδεικνύει ότι δεν υπήρξε πιστή στο γάμο τους.

Η πρώτη ανάρτηση της Britney μετά τον χωρισμό

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε αδιατάρακτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αίτηση διαζυγίου που φέρεται να κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από την Τετάρτη 16 Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο.

Στη φωτογραφία φαινόταν να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία ενώ χαμογελούσε στην κάμερα.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 499 / position2: 636
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb