ENTERTAINMENT

Ο λόγος που η Beyonce πλήρωσε 100 χιλιάδες δολάρια στο μετρό της Ουάσιγκτον

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής

Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2023
Ο λόγος που η Beyonce πλήρωσε 100 χιλιάδες δολάρια στο μετρό της Ουάσιγκτον

Η Beyonce πλήρωσε 100.000 δολάρια στη διοίκηση του μετρό της Ουάσιγκτον, ούτως ώστε να παρατείνει τη λειτουργία του κατά μία ολόκληρη ώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής (06/08).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μεταδίδει το Independent, η διάσημη pop star το έκανε για να διευκολύνει τους θαυμαστές της να επιστρέψουν στα σπίτια τους, μετά την καθυστέρηση της έναρξης της τελευταίας της συναυλίας λόγω κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή η 41χρονη τραγουδίστρια θα πραγματοποιούσε τη δεύτερη εμφάνισή της στο FedEx Field. Ωστόσο, περίπου μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη, η διοργάνωση προειδοποίησε τους θαυμαστές πως λόγω κεραυνών στην περιοχή, θα έπρεπε να εκκενώσουν τον χώρο.

"Παρακαλούνται οι θαυμαστές έξω από τις πύλες και τους χώρους στάθμευσης να επιστρέψουν στα αυτοκίνητά τους. Ζητείται από όσους βρίσκονται εντός του γηπέδου να βρουν καταφύγιο κάτω από στεγασμένους χώρους και ράμπες μέχρι νεωτέρας", ανέφερε η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, η FedEx Field ενημέρωσε τους παρευρισκομένους πως μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Εν τω μεταξύ, το μετρό της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι το τρένο Silver Line (που εξυπηρετούσε τους παρευρισκομένους στον εν λόγω χώρο) θα προχωρούσε σε παράταση της λειτουργίας του για μία ώρα, ενώ το συνολικό κόστος των 100.000 δολαρίων που χρειάζονταν για την επέκταση του ωραρίου, θα καλύπτονταν από το budget της περιοδείας της Beyonce.

Έτσι, οι συνολικά 98 σταθμοί της εν λόγω γραμμής παρέμειναν ανοιχτοί ώστε να εξυπηρετήσουν τους fans που παραβρέθηκαν στη συναυλία.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 212 / position2: 759
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb