WELLNESS

5 λόγοι που οι single γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες

Ποιος είπε πως μια σχέση φέρνει την ευτυχία;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 λόγοι που οι single γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες
Unsplash

Ας είμαστε ειλικρινείς! Τα θετικά του να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου είναι πολλά, άλλωστε οι άνθρωποι είμαστε συντροφικά όντα και η μοναξιά είναι κάτι δύσκολο. Όταν όμως μια γυναίκα βρίσκεται στη single φάση της, δε θα πρέπει να ποβληματίζεται, αλλά να ..."γιορτάζει" αυτές τις στιγμές της για 5 πολύ καλούς λόγους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Παρασκευές είναι για Netflix

Όπως και το Σάββατο, την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη... καταλαβαίνεις το νόημα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δεις κάτι που δεν θέλεις ή να μην δεις ξανά και ξανά τα "FRIENDS", επειδή κάποιος άλλος προτιμάει το "The Office"!

Φλερτ

Το φλερτ σε πολύ περιορισμένα όρια φυσικά, πολλοί πιστεύουν ότι επιτρέπεται μέσα στη σχέση. Το ασύστολο φλερτάρισμα όμως, με τσιτσίνισμα από εδώ και από εκεί είναι κάτι που μπορείς να κάνεις χωρίς καμία ενοχή όταν είσαι ελεύθερη!

Άπλα στο κρεβάτι

Ωραία τα χουχουλιάσματα και οι αγκαλιές κάτω από το πάπλωμα, αλλά το να σου τραβάνε την κουβέρτα, να σε σπρώχνουν και να ροχαλίζουν είναι ότι χειρότερο όταν κοιμάσαι. Εκτίμησε λοιπόν τώρα την άπλα στο διπλό κρεβάτι, για όσο ακόμα μπορείς!

Η γνώμη σου είναι η μόνη που μετράει

Θέλεις να βγεις για κινέζικο; Βγαίνεις. Θέλεις να φορέσεις τη μίνι φούστα με ψηλές μπότες; Τα φοράς. Θέλεις να πας για δουλεία στη Σιγκαπούρη; Μαζεύεις βαλίτσες. Κανένας δεν πρόκειται να σε σταματήσει, να σε κρίνει ή να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν του δίνεις προσοχή! 

Κάνεις ό,τι θέλεις στους χρόνους σου

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα στα πράγματα που θα κάνεις μέσα στη μέρα. Μπορείς να δεις τηλεόραση επί 8 ώρες σερί και να μη μιλήσεις σε άνθρωπο. Κανένας δεν θα σου παραπονεθεί γι' αυτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
1 / position1: 1340 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb