ENTERTAINMENT

Fame Story: Όλα όσα θα δούμε στη Μουσική Ακαδημία που επιστρέφει ανανεωμένη μετά από χρόνια στην TV

Οι πρώτες λεπτομέρειες δημιουργούν μία γλυκιά προσμονή στο κοινό...

Δημοσίευση ΑΥΓ 06, 2023
Fame Story: Όλα όσα θα δούμε στη Μουσική Ακαδημία που επιστρέφει ανανεωμένη μετά από χρόνια στην TV

Από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές και έχει κερδίσει τον τίτλο ενός από τα πιο φημισμένα πρότζεκτ στην ιστορία της TV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To «Fame Story», ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το STAR, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός έρχεται, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές σε φωνητική, ερμηνεία, κινησιολογία, χορό και έκφραση πάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτεχνών: social media training, σεμινάρια image making και styling είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show!

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024! (σ.σ. Κάτι που ήδη έχει δημιουργήσει προβλήματα στην EBU η οποία δέχτηκε καταγγελία από την ΕΡΤ, καθώς σύμφωνα με Κυπριακό δημοσίευμα, έχει ένσταση στην επιλογή τραγουδιού από το ΡΙΚ με αυτόν τον τρόπο καθώς υποστηρίζει ότι ο εκπρόσωπος της Κύπρου δε θα αναδειχθεί επί κυπριακού εδάφους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ! Τα live shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχεται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας. Η διαδικασία των auditions για το μουσικό talent show θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προσκαλώντας ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 336 / position2: 1866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb