ENTERTAINMENT

Τι συμβαίνει με τη Lizzo; Σαν πολλές κατηγορίες δεν μαζεύτηκαν;

Ένα ιστορικό όλων των σκοτεινών πλευρών της Lizzo
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι συμβαίνει με τη Lizzo; Σαν πολλές κατηγορίες δεν μαζεύτηκαν;

Η Lizzo έχει βρεθεί πολλές φορές στην κόψη του ξυραφιού - Από λογοκλοπές, αντιγραφές ρούχων και φυσικά τις πρόσφατες κατηγορίες για παρeνόχληση, κάπου φτάνει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φεβρουάριος 2018: Η Lizzo κατηγορείται για λογοκλοπή στο "Truth Hurts".

Η Νο. 1 επιτυχία της Lizzo «Truth Hurts» ανοίγει με τη φράση, «Μόλις έκανα ένα τεστ DNA, αποδεικνύεται ότι είμαι 100% αυτή η σκύλα». Τον Φεβρουάριο του 2018, η βρετανίδα τραγουδίστρια Mina Lioness κατηγόρησε τη Lizzo ότι έκλεψε τον στίχο, τον οποίο αρχικά ανέβασε στο Twitter τον Φεβρουάριο του 2017.

Οκτώβριος 2019: Η Lizzo κατηγορείται ξανά για λογοκλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 15 Οκτωβρίου 2019, ο τραγουδοποιός και παραγωγός Justin Raisen δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ισχυριζόταν ότι η εναρκτήρια γραμμή και η μελωδία του "Truth Hurts" αφαιρέθηκαν από ένα τραγούδι που ονομάζεται "Healthy" που έγραψε ο ίδιος και άλλοι με τη Lizzo το 2017. Πάντως και στην ανάρτηση, ο Raisen απέδωσε την προέλευση του στίχου "100% σκύλα" στο tweet της Mina Lioness το 2017.

Δεκέμβριος 2019: Η Lizzo δέχεται πυρά επειδή λάμπει ένα στρινγκ σε έναν αγώνα μπάσκετ.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Lizzo κάθισε στο Crypto.com Arena (τότε γνωστό ως Staples Center) για να παρακολουθήσει τους Los Angeles Lakers να αντιμετωπίζουν τους Minnesota Timberwolves. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο κόψιμο στην πλάτη, η τραγουδίστρια γύρισε και έκανε twerk ώστε το πλήθος να δει το στρινγκ της! Το κλιπ έγινε viral, με αποτέλεσμα η Lizzo να λάβει έναν κατακλυσμό από fat shaming μηνύματα.

Οκτώβριος 2021: Η Lizzo αποκαλεί τον Chris Brown «αγαπημένο της πρόσωπο».

«Μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία μαζί σου;» τον ρώτησε. «Είσαι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο τον γαμημένο κόσμο». Η αλληλεπίδραση μεταξύ του ζευγαριού αντιμετωπίστηκε με αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με πολλούς να απογοητεύονται από τη συμπεριφορά της Lizzo, δεδομένου ότι ο Brown έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για βία κατά των γυναικών.

Απρίλιος 2023: Η μάρκα ρούχων της Lizzo's Yitty κατηγορείται ότι είναι αντιγραφή

Τον Μάρτιο, η μάρκα ρούχων της Lizzo, Yitty, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια σειρά ρούχων για όλ@.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η Urbody - μια επιχείρηση τρανς και queer γυναικών - κατηγόρησε τη Yitty ότι βασίζει τη νέα της σειρά προϊόντων στα δικά της εσώρουχα και ρούχα.

Αύγουστος 2023: Η Lizzo υποβάλλεται σε μήνυση από τρεις πρώην χορεύτριές της.

Την 1η Αυγούστου, τρεις από τις πρώην χορεύτριες της Lizzo κατέθεσαν μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας, κατηγορώντας την για body shaming και σeξουαλική παρενόχληση.

Οι χορεύτριες - η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez - υπέβαλαν μήνυση κατά της Lizzo, της εταιρείας παραγωγής της Big Grrrl Big Touring Inc και της χορογράφου της Lizzo, Shirlene Quigley.

Σύμφωνα με τη μήνυση, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελς, κατηγόρησαν τη Lizzo ότι τους παρενόχλησε σeξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου σε strip κλαμπ στο Άμστερνταμ αφού προσλήφθηκαν στην ομάδα χορού της. Η μήνυση ισχυριζόταν ότι η Lizzo "άρχισε να καλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς ερμηνευτές" και άλλες άσεμνες πράξεις ενώ ήταν στο κλαμπ. Εκτός αυτού, δεν ήταν ασυνήθιστο να τους μιλάει άσχημα μπροστά στους άλλους και να κάνει body shaming.

Αύγουστος 2023: Σκηνοθέτις λέει ότι σταμάτησε να συνεργάζεται με τη Lizzo λόγω της συμπεριφοράς της

Την ίδια μέρα που η Lizzo κατηγορήθηκε για σeξουαλική παρενόχληση από τις χορεύτριές της, μια σκηνοθέτις εμφανίστηκε λέγοντας ότι «παραιτήθηκε» από τη σκηνοθεσία ενός ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο της φερόταν.

Η Sophia Nahli Allison, υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτης από το Λος Άντζελες, έγραψε στο Twitter ότι η Lizzo επέδειξε «κατάχρηση εξουσίας» κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου τους μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 92 / position2: 479
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb