ENTERTAINMENT

Η Alexa Nikolas κατηγορεί την αδερφή της Britney Spears πως την εκφόβιζε στα γυρίσματα του «Zoey 101»

Αν κι η ίδια προσπαθούσε να είναι φιλική με όλους, «έπεσε σε τοίχο», όταν προσπάθησε να προσεγγίσει την Jamie Lynn Spears
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2023
Η Alexa Nikolas κατηγορεί την αδερφή της Britney Spears πως την εκφόβιζε στα γυρίσματα του «Zoey 101»

Η Αλέξα Νίκολας μοιράστηκε την εμπειρία της από το σετ του «Zoey 101» του Nickelodeon, όπου πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν, δίπλα στη Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο «H3 Podcast» εξήγησε πως η ίδια προσπαθούσε να είναι φιλική με όλους, όμως «έπεσε σε τοίχο», όσον αφορά τη συμπρωταγωνίστριά της και αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Όπως είπε, αν κι η ίδια «προσπαθούσε να είναι το ίδιο φιλική με όλους», δεν τα κατάφερε, αφού η Σπίαρς την αγνοούσε, φτάνοντας σε σημείο να μην της απαντά καν, όταν της μιλούσε.


Ωστόσο, η συμπεριφορά της έγινε χειρότερη με τον καιρό, αφού από το σημείο που δεν μιλούσαν καν, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έφτασε να την προσβάλλει, λέγοντάς της πως «χαμογελά υπερβολικά», ενώ όπως λέει, την εκφόβιζε κιόλας.

Η Νίκολας έφυγε από τη σειρά, όταν τα πράγματα «ξέφυγαν τελείως», ενώ δεν συμμετέχει επίσης, στην ταινία «Zoey 102», που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Paramount+.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 177 / position2: 3009
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb