ΟΜΟΡΦΙΑ

Η απεργία των ηθοποιών έφερε ένα ευχάριστο διάλειμμα: Ήρθε η ώρα για πλαστικές επεμβάσεις!

Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η απεργία των ηθοποιών έφερε ένα ευχάριστο διάλειμμα: Ήρθε η ώρα για πλαστικές επεμβάσεις!

Πώς είναι η φράση... Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει; Οι απεργίες SAG-AFTRA και WGA μπορεί να έκλεισαν τις πόρτες στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο, αλλά φαίνεται ότι άλλες δουλειές έχουν κίνηση: τα γραφεία πλαστικών χειρουργών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα για να είμαστε δίκαοι, η συντριπτική πλειοψηφία των απεργών - ηθοποιοί και συγγραφείς της δουλειάς - απλώς παλεύουν για δίκαιη αμοιβή και προστασία σε μια επιχείρηση που αλλάζει ταχέως. Αλλά για ορισμένους, αυτή η διακοπή εργασίας έχει γίνει η τέλεια ευκαιρία για μια γρήγορη βλεφαροπλαστική, ώστε να φαίνονται πιο «ξεκούραστοι» όταν οι κάμερες αρχίζουν και πάλι να κυλούν.

Η Catherine Chang, MD, πιστοποιημένη πλαστική χειρουργός στο Λος Άντζελες, λέει ότι έχει δει σημαντική αύξηση σε ασθενείς του Χόλιγουντ που κλείνουν ραντεβού για αισθητική χειρουργική.

Η άνθηση, λέει η Chang, ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Μάιο περίπου την εποχή της έναρξης της απεργίας των συγγραφέων. Μόλις ξεκίνησε η απεργία SAG-AFTRA, ένας «πραγματικά μεγάλος αριθμός» ηθοποιών άρχισε να ζητά ραντεβού. «Ήταν λίγο δύσκολο, αλλά προσπαθούμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», λέει. «Κατανοούμε ότι συνήθως οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι στο Χόλιγουντ δεν έχουν αυτήν την ευκαιρία να πάρουν άδεια και τώρα, χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή για να κάνουν όσα δεν προλάβαιναν!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά που δεν προλάβαιναν να κάνουν λοιπόν, περιλαμβάνουν μια ποικιλία επεμβάσεων προσώπου, όπως λίφτινγκ προσώπου, άνω και κάτω βλεφαροπλαστική (ανόρθωση βλεφάρων) και ανόρθωση φρυδιών - τα είδη χειρουργικών επεμβάσεων που απαιτούν μια πιο προφανή περίοδο ανάρρωσης, λέει. (Ο χρόνος που απαιτείται για τις χειρουργικές επεμβάσεις σώματος είναι πιο διακριτικός. Εφόσον μπορεί κανείς να τις καλύψει με ρούχα, μπορούν πραγματικά να γίνουν ανά πάσα στιγμή.)

Ωστόσο, η Δρ Chang λέει ότι αυτά τα αιτήματα για χειρουργική επέμβαση δεν είναι μια «ξαφνική, ιδιότροπη απόφαση» για τους ασθενείς της. «Νομίζω ότι το σκέφτονταν για καιρό», λέει. «Ξαφνικά, τους δίνεται αυτή η ευκαιρία χρόνου, οπότε θα την εκμεταλλευτούν».

Η Chang είχε έναν ασθενή του Χόλιγουντ αυτόν τον μήνα να περάσει από τη συμβουλευτική για λίφτινγκ προσώπου στη χειρουργική επέμβαση σε δύο εβδομάδες, «που είναι πολύ γρήγορο», λέει. «Αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτό, οπότε θέλει να δράσει γρήγορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 382 / position2: 1081
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb